Наступила је година судбоносних одлука

You are currently viewing Наступила је година судбоносних одлука
Тешка и суморна 2018. година, која нам је донела много брига и проблема, потврдила је следеће битне чињенице, које ће бити кључне у даљим дешавањима која ће довести до великих и судбоносних одлука у 2019. години:

  • Србија је данас Западна колонија, на чијем челу су највећи издајници од када Срби као народ постоје, колонијална управа на челу са Западном марионетом Александром Вучићем, која је спремна да учини сваку издају. Никада у историји није било такве издаје, да нас са позиција власти убеђују у то да ће нам бити боље ако се одрекнемо крваво стечене ђедовине, своје колевка, срца ове земље!
  • Колонија Србија је дубоко подељена на народ који покушава да опстане духовно и материјално и да се избори за своје слободе и права, и на издајничку коалицију екумениста у СПЦ и евроунијата на власти или у опозицији, две гране истог зла које теже да униште овај народ и државу, у складу са плановима твораца Новог светског поредка.

  • Опозиција званично не постоји, него само још једна евроунијатска фракција колонијалне управе у виду новог ДОС-а или како су се назвали “Савез за Србију“, који су владали до Вучића и припремили му терен да заврши оно што су они започели. Циљ њихове борбе, којом се као и колонијалном управом управља из Вашингтона и Брисела, своди се на једну реченицу: “Да он оде, а да се ми вратимо!“ У ту сврху су и отпочели протести којима руководе исте газде из Вашинготна и Брисела.

  • Породица као основна ћелија нормалне и здраве државе, због антипородичних закона, мера и погубног рада Центара за социјални рад је пред уништењем. Као директна последица смишљеног разарања породице, Срби као народ изумиру, при чему је и прошле године нестао још један град са око 40.000 становника.

  • Интелектуалци су у колу са издајницима, осим малог броја оних који имају савести, али немају храбрости, чија борба се своди на причу и писање. Спремност за јави рад изван тих оквира, за сада, показује само једна одважна жена др Јованеа Стојковић. Они који би, заједно са њом, требало да стану на чело народног бунта, своју савест умирују писањем и причањем.
  • Дискриминаторском политиком колонијалне управе народ србски је сломљен, а ум му је помућен евроунијатским медијима и више није у стању трезвено да размишља. Као права епидемија, уз помоћ зомбирајућих медија, шири се евроунијатска зараза, која Србе претвара у руљу која заборавља на прошлост, живи за садашњост и није је брига за будућност, неосетно клизећи у живот роба који има страшан крај. Срби су постали народ без државе, у грчевитој борби за пуки биолошки опстанак, са тужном перспективом нестанка као државотворног народа.
  • Војска и полиција не штите уставни поредак, целовитост земље, закон и поредак, него интересе колонијалне управе и због тога врше притисак и примењују силу над народом, а спремни су и на отворен терор много гори него што смо доживели деведесетих година. Полиција све жешће ратује са сопственим народом, за интересе доминантне евроунијатске класе и корпоративног капитала.
  • За Србе су настали сурови дани, а пропаст и издаја се не могу зауставити петицијама, апелима, резолуцијама, причањима, игнорисањем власти, већ само одлучним и отвореним отпором. Како се то ради не треба да идемо далеко у прошлост, имамо скорашњи пример баба Стојанке. Када неправда и зло постану сурова стварност, народни бунт је наша дужност!

Долазећа године, ако не дође до народног бунта, доноси нам само лоше ствари и то у режији Запада, а главни протагониста ће бити колонијални управитељ, умишљени велики вођа Александар Вучић, коме је време истекло, који ће, хтео-не хтео, морати да прекине седење на две столице, односно да изврши уговорену обавезу коју је потписао са ђаволом преко Запада  и то:

  1. Да званично призна НАТО шиптарску творевину “државу Косово“, што ће изазвати егзодус Срба не само са окупираних територија, него и из Прешевске долине. Као ланчана реакција, одмах крећу превирања у Рашкој области и Северној Србији- Војводини, а можда и у деловима које хоће Румуни и Бугари за себе.
  2. Да легализује такозване бракове хомосексуалаца и да им омогући да усвајају србску децу, односно да легализује трговину србском децом у комаду или деловима.
  3. Доношење закона (Закон о правима деце, Грађански законик…) потврдиће крај традиционалне породице.
  4. Да легализује насељавање муслиманских хорди зла – лажних азиланата који иза себе остављају хаос, насиље, нереде и показују отворену мржњу према домаћину. Уз долазак цигана и шиптара које ће Запад да протера, убрзо ћемо постати мањина у сопственој држави.

Пред Србима су судбоносни месеци, у којима ће се одлучити да ли наступа крај овог народа или његов нов почетак. Ако Вучић изврши све наведене налоге Запада, које је досада без поговора успешно спроводио, Србија ће престати да постоји, традиционална породица ће бити уништена и тако ће нестати народ србским о којем ће само историја говорити.

Против Срба се води рат, којег многи нису свесни, јер поред очију не виде и ушију не чују, јер мисли ако се не пуца и не падају бомбе да живе у миру. Овај рат који Запад води против Срба, уз помоћ евроунијата и екумениста, води се на свим фронтовима, од куће, преко цркве, до школе, медија, радног места. Жртве тог рата су свуда око нас и све више их је! Ако у њему поклекнемо и изгубимо, оствариће се одавно зацртани план Запада да се Србија избрише са политичке карте света.

Срби, шта више чекате? Можда нову “Сечу кнезова“ или право прве брачне ноћи? Није наше да чувамо лажни мир, него породицу и Србију! Устај србско робље, ако не због дедова, оно због потомака! Жртве борбе ће бити велике, али будите сигурни жртве робског положаја ће бити много веће! Срби, сетите се речи цара Душана, који је уз помоћ Господа од Србије створио моћну царевину: “Слобода се ниједном молбом добила није, ни говором. Слобода се осваја.Срби, уместо што шапућете тако да сами себе не чујете, почните да гласно и јасно вичете да више не можете да трпите терор, издају и понижење. Почните поново да верујете у Бога и себе, а онда ће те од немоћних постати јаки или како каже Св.владика Николај Жички и Охридски: Нека се не уплаши срце твоје од величине зла пред очима твојим. Величина Бога твога стоји изнад сваке величине. Победићеш сигурно, само веруј у Бога и љуби Бога.

Срби су напустила своју светлу традицију наоружаног народа који брани своју кућу и земљу. Прошлост нас учи, да за нас Србе правде има само тамо где нам је оружје јако и где сами можемо да је задобијемо. Прво вером у Бога, а потом и снагом свог оружја, Срби су успели сачувати своју кућу и земљу, а тамо где и једног и другог није било више нас нема. Узор треба да нам буду србски војници – јунаци који су живели и борили се са Христовом љубављу,  која је увек спремна да се жртвује за све оно што је узвишено, Божанско и национално, који су своје животе дали, знајући шта дају и зашто дају, који су се за слободу борили и изборили! Без борбе и спремности на жртву, нема нам опстанка. Кренимо, у бој за правду и слободу држећи се речи великог Вожда Карађорђа, који је робовима донео слободу: Тако, браћо наша, ја вас опет позивам да сви на ноге устанете и оружје подигнете на непријатеља, који на нас пође, да се са њим бијемо. Ми ни на кога полазити и наступати нећемо, а који би на нас пошао да се од њега бранимо. Боље је у својој Вери и своме Отачаству умрети, него Веру своју погазити“.

Ако смо заиста хришћани светосавци, посвећени својој породици, послу, заједници, коначно својој држави и народу, онда кренимо у бој за одбрану вере, породице, отаџбине и права на слободу. Ако нисмо спремни без страха и компромиса да бранимо своје породице, своју земљу и право на слободу, ако смо себични и живимо у заблуди да ће нас неко други ослободити, онда нам нема опстанка и не заслужујемо да будемо ништа више од обичног роба. Дошло је последње време да се народ самоорганизује и брани Устав и поредак државе, од колонијалне евроунијатске управе. Да бисмо спречили издају, изборили се за слободу и нашој земљи Србији вратили суверенитет неопходна је одлучна, храбра, јединствeна и пожртвована борба. Србија се не сме умирити док издајнике не затвори, Западне колонизаторе не отера и народ и државу не ослободи! Уз чврсту и јаку веру, одлучну и упорну борбу можемо успети, јер ово је борба до слободе, борба до њиховог или нашег краја.

Богом благословено 2019. лете Господње. Нека би дао Господ да ове године дочекамо да Србија устане, одбаци екуменистичко-глобалистичке лажи, протера Западне окупаторе, у затвор смести колонијалну управу и да уз помоћ Русије своје земље поврати (КиМ, Републику Српску, Српску Крајину и Црну Гору).

Учинимо што стоји до нас, остало ће дати Господ!

Дана 1/14.1.2019. Лета Господњег

Грешни раб Божији

Горан Живковић