Press "Enter" to skip to content

Подршка др Стојковић професора Екслија из Велике Британије

Poštovana dr Jovana Stojković,

Hvala vam na pismu koje ste mi nedavno poslali. Uznemiren sam saznanjem da Lekarska komora Srbije razmatra ukidanje Vaše dozvole za rad u medicini samo zato što izveštavate o nauci koja se zasniva na bezbednosti vakcina.

Kao što znate, imamo istraživački program o bezbednosti vakcina, i to posebno o potencijalnim opasnostima od aluminijumskih pojačivača koji se koriste u mnogim vakcinama. Dok polarizovana priroda nauke o bezbednosti vakcina često otežava istraživanje u ovoj oblasti, politika ne menja nauku, i prihvaćena je istina od strane svih, uključujući i proizvođače vakcina, da neki pojedinci veoma loše reaguju na vakcine. Razbole se i kontinuum efekata se kreće od nečega jednostavnog kao što su bol u ruci, do nečega tako katastrofalnog kao što je encefalopatija mozga, pa čak i smrt. Pristup primarnim studijama o našem istraživanju bezbednosti vakcina dostupan je preko mog medicinskog bloga

https://www.hippocraticpost.com/?s=Exley) i mog veb-sajta.

Izuzetno je važno da svi primaoci vakcina, uključujući njihove staratelje i negovatelje dobiju punu transparentnost u pogledu njihove bezbednosti. Jednako je važno da svako ko prima vakcinu ima

slobodu izbora kada se radi o ovome. Mnoge vlade širom sveta vrlo često uzimaju ovo pitanje za nešto vrlo ozbiljno, što je pokazao i nedavni poziv mene od strane poljskog parlamenta da govorim o ovom pitanju.

Dr Stojković, Vi obavljate dužnost Vas kao doktora time što informišete pojedince o nauci o bezbednosti vakcina. Uveren sam da će Lekarska komora Srbije to prepoznati, i umesto što će gledati da Vas isključi iz medicine, aplaudiraće Vašem stavu koji ste zauzeli u korist srpskog naroda.

Sve najbolje,

Iskreno Vaš,

Prof. dr Kristofer Eksli
Profesor bioneorganske hemije

Be First to Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *