Ироди и изроди против србске деце и народа

You are currently viewing Ироди и изроди против србске деце и народа
Икона светих 14000 младенаца витлејемских, деце од две године и ниже, убијене по наређењу цара Ирода

Сетите се како је некада давно зли и похлепни јеврејски цар Ирод на сатански жртвеник принео 14000 витлејемске деце. Данас је на делу један, у суштини исти злочин, само уместо Ирода наредбу издаје евроунијатска власт, а уместо витлејемске, то су србска деца.

Икона светих 14000 младенаца витлејемских, деце од две године и ниже, убијене по наређењу цара Ирода

Сведоци смо да се силом одводе деца из нормалних србских породица, затим промене више хранитељских породица, и на крају губи им се сваки траг. Тужна је реалност да већина Срба, опчињена медијима Великог брата, не препознаје овај ужасни проблем и причу о њему сматра обичном теоријом завере.

Симбол тог страдања је породица Тркуља, Иван и Наташу којима је ЦЗСР Звездара без икакве законске основе отео шестогодишње дете у октобру 2017. године и поред одлуке суда да им се дете врати, то није учињено, нити могу да га виде. Срби, памет у главу; сви ми који имамо децу смо потецијална мета, а када мечка у виду службеника ЦЗСР и полиције заигра пред нашим вратима, тад је касно. У великој заблуди су сви они који мисле да њихову децу неће дирати, јер овде се не ради ни о каквом насиљу у породици или угрожености права детета, већ je једини мотив трговина србском децом, а повод је анонимна пријава. Још у већој заблуди су они који сматрају да снагом својих мишица или оружјем могу заштитити децу, јер тим хладним службеницима ЦЗСР заштиту пружа полиција, која то ради без имало осећаја за правду извршавајући усмена наређења. За нас Србе породица је црвена линија због чије заштите смо спремни и немогуће да урадимо. Због тога верујем да у овом посрнулом и грешном народу има још довољно снаге да се подигне из ријалити сна, и да се, што хитније, створи сверодитељски фронт за одбрану наше деце.

Зато Срби, због наше деце, уз Божију помоћ, на саборност! Да пружимо отпор и зауставимо оне које нам децу отимају, муче или духовно и физички убијају.

Покрет-Живим за Србију
Општински одбор Шабац