Професор Радишић о Ковиду 19

You are currently viewing Професор Радишић о Ковиду 19

На познатој изјави Гебелса да “хиљаду пута поновљена лаж постаје истина”, темељи се пропаганда, испирање мозга, али и читава савремена медијска култура. Када се у контексту ових речи мрачног мајстора пропаганде посматрају ствари, чињеница да нам се свакодневно упорно и монотоно понавља да “носимо маске и држимо одстојање” се сагледава у другачијем светлу од пуке “бриге за наше здравље”.

Све што нам се данас догађа са Ковидом 19, за неупућене може деловати као хир природе или виша сила, баш онако како би власти и медији желели да представе ствари. Међутим, сетимо се упозорења људи, попут др Јоване Стојковић, која годинама опомиње да се спрема присилна вакцинација целокупног становништва. Да би се то спровело у дело и превазишао отпор становништва, неопходан је један глобални трауматични догађај, који ће уверити човечанство да му једини спас лежи у обавезној вакцинацији. А шта је пандемија Ковида 19 друго, него глобални трауматични догађај?

Очигледно је да ратујемо против “невидљивог непријатеља”, који је, по свему судећи паметнији од људи, али то није Ковид 19, већ моћне “елите”, по чијем плану и налогу је креиран Ковид 19 са сврхом остварења њихових мрачних циљева. То што “обичном човеку” тешко пада да прозре те мрачне циљеве и да уопште прихвати могућност постојања поремећених индивидуа који их осмишљавају и спроводе у дело, потиче од тога да он махом полази од себе, свог начина размишљања и сопствене моралности. Међутим, “владари из сенке” не само да не размишљају као просечан човек и не деле општа начела моралности, већ и једно и друго презиру и сатиру без милости и трунке саосећања.

О том “невидљивом непријатељу” и његовим плановима сам писао у више својих књига, на пример „Утицаји на људски мозак“ и „Нестанак великог бата“. Можда неко неће на први поглед препознати везу између прилога у овој објави са догађајима које сведочимо, али када се дубље сагледају ствари, све у вези тзв. вируса Ковид 19 се савршено уклапа у контролу кретања људи и “златну милијарду”. То је само један од многих перфидних метода којима се служе “владари из сенке”, као што су вештачки вируси (сетимо се, Ковид 19 није први и једини), вакцине, чиповање, нанотехнологија, вештачка интелигенција, кемтрејлс, ХААРП, ратови, медијске лажи, образовни систем, …

“Нестанак великог брата”, стр. 11 (2012. год.): „Тешко је оспорити да је у људском роду, почетком 21. века, између оних који владају и оних који припадају руљи, успостављен однос који је веома сличан претпостављеном односу између Нефила и људи. Стога се очекује да ће „владари из сенке“ искористити прву прилику за увођење ванредног стања, ради потпуније контроле сиротиње. Тада ће заувек ускратити тзв. обичним људима право на достојанство и слободу. Уосталом, у историји људског рода није постојала боља прилика да се овлада целом планетом“.

Извор:

https://www.svetozarradisic.com/index.php/napisi/geopolitika/232-kontrola-univerzalnog-uma