Антиковид спотoм Владa Србије промовише сатанизам

You are currently viewing Антиковид спотoм Владa Србије промовише сатанизам

Видео спот Министарства здравља којим се препоручује да – не прилазимо људима које волимо, многи су погледали и прилично се згрозили њиме.

Садржај који је дубоко противан не само људској већ и природи уопште, узнемирио је све који су га погледали. Језиво је сазнање да, “тамо негде” у Србији постоје људи који управо такве идеје желе да промовишу.

За КМ Новине о томе говориПредраг Јакшић, између осталог и творац теорије Крипторијалитија којом се комплетно сагледава функционисање, манипулација и злоупотреба медија ради пунијег контролисања мишљења и понашања људи. Управо та теорија пружа могућност пуног разумевања значаја и намере које су у овом случају, није претерано рећи, директно усмерене ка уништењу људског рода. Барем онаквог каквог га познајемо – емотивног, саосећајног, друштвеног… Самим тим оваква појава је многоструко опаснија него што може да се учини на први поглед.

И наш саговорник је прилично узнемирен овим урадком кога потписује Министарстви здравља.

“Тешко је рећи да ли сам био шокиран пропагандним спотом Владе Републике Србије и Министарства здрваља под називом „Што си ми даље, то си ми ближи“, који сам видео тек недавно, а сазнадох да је објављен још пре четири месеца. Схватајући природу савремених медија у највећој мери као средстава за обману људи, те крипторијалити подтекста медијских садржаја мејнстрим медија, али пре свега потпуно свестан деструктивних антинародних намера српског режима постављеног од стране непријатеља нашег народа и наше државе, пре бих могао да кажем да сам био огорчен.

Рећи детету да се удаљи од мајке, мужу да не додирује супругу, унуцима да не прилазе деди, безумно је само по себи. То је по свему сатанистичка порука усмерена на уништење физичког, а тиме и емотивног односа између људи који се воле. Ова порука поспешује укидање комуникације међу људима уопште и онечовечује људску егзистенцију упућујући на потребу осамљивања, тачније наређујући удаљавање човека од човека. Отуђење људи, које као пошаст осваја планету, овим добија државну потпору као исправно, пожељно и одговорно понашање. Монстурозност удаљавања човека од његове мајке, која је за нас хришћане истовремено и Пречиста Дева Богородица, несумњиво је погубна за људску душу. Ова сатанистичка реклама је пропаганда бесрамља. Њени су се аутори још више размахнули крила јастребовима глобалног напада на Православље као веру у Бога Љубави, Истине и Правде, на Православље као истинску слободу. А јастребови овог света у свом кукавичлуку и мржњи више од свега презире људску слободу”, објашњава Јакшић.

Поред свега наведеног, сврха овог спота јесте атак на саму љубав коју човек пружа или очекује јер је то без чега не може да функционише на здравој основи, што га мотивише и покреће-Јакшић говори и томе.

Ову бисмо пропагандну поруку могли дефинисати и као лаж о лажи, лаж о томе да удаљавање, тзв. „социјална дистанца“, од нама најближих може да нас спаси лажи у виду „смртоносног вируса“.Поставља се питање која лаж је у функцији које? И која је лаж од ових битнија? Лаж звана „смртоносни вирус“ очигледно је у функцији прављења глобалног светског концентрационог логора, те глобалног укидања људских права и свега што ће из тога произаћи на пропаст људску. Лаж о неопходности „социјалне дистанце“ битна је, видимо то по овој реклами, ради уништења институција брака, породице и родитељства, ради разарања пријатељства, блискости, солидарности, пружања помоћи, тиме и опраштања и покајања као темеља спасења и новог рођења. Обе ове лажи су битне, но ова је друга битнија. Уместо несебичне љубави и несебичне жртве за другог, и то за сваког другог, као основног хришћанског постулата, успоставља се принцип одбацивања свих, преко одбацивања теби најближих. Усамљен човек који ни не очекује да ће му помоћи било ко, па био му тај и син и родитељ, човек који ни од себе не очекује да ће помоћи било коме, па био му тај и син и родитељ, јесте човек без Бога у себи и без вере да му Бог може помоћи. „Јер гдје су два или три сабрана у име моје, ондје сам и ја међу њима“ (Мт. 18;20). Стога се и „проповеда“ удаљавање и одбацивање ближњих. Није више важно ни да ли су ближњи здрави или болесни, јер битно је да ближњи није ту, било да је добро, било да је зло. Све обрнуто од онога како би то морало бити и како Бог заповеда.

Наопакост којој је се крајњи циљ може видети једино у смрти људског рода и живота уопште. Сведоци смо стога бесомучне сече дрвећа и уништавања река по Србији, већ се деценијама спроводи константно запрашивање људи ко зна какавим отровима, једемо затровану храну, затровали смо језик којим говоримо, мисли које недримо, многе животињске врсте изумиру пред нашим очима и то пратимо у „научним“ програмима на „образовним“ каналима. Уз то, вест од пре два дана да ће надлежни у Шпанији убити више од 90.000 видри са једне фарме због заражености ових животиња Корона вирусом, сама по себи је језива и никако није случајна. Јер оно што је опасније од овог помора видри јесте да је овим лаж о „смртоносном вирусу“ прешла „људске“ границе. Ускоро можемо очекивати да ће светски сатанисти наређивати убијање стоке по шталама, убијање кућних љубимаца по кућама и становима, истребљивање дивљачи по шумама,чак више не из „спорта“, већ из чистог сатанизма. Људи ће из кукавичлука и страха сами избацивати своје најверније пријатеље на улицу или ће их сами убијати у рукавицама и спаљивати у двориштима. Сатанистичка природа глобалних властодржаца усмерена је искључиво на уништење и убијање живота, емоција, емпатије и везаности човека за човека, човека за природу, за животиње, за све што му је подарено, а што је у ствари везаност за самог Бога. И то све због лажног и „до сада невиђеног“ „смртоносног вируса“ о ком се „ништа не зна“ сем да је „невиђен“, а једини стварни смртоносни вирус одувек је била лаж” упозорава Јакшић.

Он такође скреће пажњу да се у овом сатанистичком науму иде даље. Да се тежи уништењу сваке врсте блискости и свођење међуљудског односа на прости механички.

“Телевизијске илустрације о томе како треба да изгледа чин полног односа за време „невиђеног вируса“, а које се ових дана појављују на неким телевизијама са националном фреквенцијом и под државним окриљем, такође указује на исти циљ – свођења љубавног односа на животињско задовољење нагона и укидање блискости чак и током овог најинтимнијег људског контакта.Није случајна ова жеља да се разори брачни однос, јер сатанистичка тенденција и јесте да двоје не буду једно – онако како је записано да ће се човек прилепити к жени својој, и биће двоје једно тело (Мт. 19;5) – и да мушкарац не буде ослонац жени, ни жена мушкарцу, већ да буду само два појединца која сем спорадичног површног нагонског контакта немају ништа заједничко. Када се укине блискост, нежност, разумевање, гледање у очи, не остаје ништа. Остају странци који једно другом, и трећем, и четвртом, пружају услуге и противуслуге. Зашто не и за новац…

И сатанизам ту не стаје. Замислите мајку која се склања од кћерке и сина, замислите сина и кћерку који се склањају од мајке и оца, од баке и деке и посматрају их преко скајпа како се разбољевају, као се сами лече или сами умиру. И ни ту није крај. Промоција абортуса код куће уз помоћ „медицинског комплета“ који је у Америци због „смртоносног вируса“ све популаринији и може да се купи за пар десетина долара, уз „стручну подршку“ преко интернета, само потврђује сатанистичку природу овог глобалног крипторијалитија названог Корона вирус илити Ковид 19. Зато се и „не саветује“ рађање, док „све не прође“.

Не случајно, овај видео спот је у ствари једноставне радње јер је циљ да на свакога остави утисак и буде што дуже упамћен. Та једноставност заправо је део сложеног утицаја на свест гледоца коју Јакшић у њему види:

Комплексност зла ове рекламе о „неприлажењу“ и „недирању“ видљива је и у томе што човек на њу не може да остане миран. Она је ту да изазове немир, било да је немир изазван огорчењем нормалног човека, исмевањем циника, или страхом кукавице. Она буди најгоре у човеку, трује изнутра, трује споља. Јер иза свега се крије лаж, а лаж је сам сатана. И када прихватимо лаж као нешто нормално и уобичајено, прихватамо сатану у себе. Наш је народ много пострадао, но наш је народ својим отпадништвом од Бога умногоме допринео сопственој погибељи. Зато нам је и власт оваква каква је. То су флагрантни лажови, ухваћени у лажи истог тренутка када су је изговорили. Као премијерка која отворено слаже да полицајци на протестима у Београду нису испаљивали сузавце иако има сијасет видео записа и фотографија који то потврђују. И нико јој се од новинара или надлежних органа не супротстави, чиме и сами саучествују у безочној лажи. И готово читав српски естаблишмент – интелектуална елита и јавне личности – саучествује у овоме, и владике наше Цркве својим ћутањем саучествују у овоме, и они сносе главну одговорност за пропаст нашег друштва. У таквом друштву у ком царује лаж и логично је да следећи корак буде „удаљавање“ и „неприлажење“ – јер човек је Божја твар, лаж је ђаволова. Божје ствара и повезује, ђаволово разара и удаљава. Зато је једино што лаж и може да произведе – удаљавање ближњих и осамљивање човека који то више и није, јер је прихватајући лаж постао лажов, који лажући друге и себе, лаже Бога”, закључује Јакшић.

 

Извор:

https://www.kmnovine.com/2020/07/om.html?m=1