(Про)Гањање на научној основи (Одговор министру са метафизичким надимком…)

You are currently viewing (Про)Гањање на научној основи (Одговор министру са метафизичким надимком…)

Не могу да не опсујем и не повратим док гледам како суспектни сарадник земунског клана прогони децу и њихове родитеље у риалитију „Епидемија“.

Не могу да не завриштим када видим како чувари логора ревносно обављају свој смрдљиви посао шиканирања, цинкарења, претњи, дискриминације српске деце и српских родитеља који од овог моралног талога траже само одговоре на питања пре него што децу препусте њиховој пренаглашеној бризи.

Не могу да не заплачем када видим аминовање ове тортуре од стране Уставног суда, којег је ових дана у свом научном раду  маестрално испрескакао професор правног факултета Бранислав Ристивојевић.

Не могу, а да не зажалим што живим у времену када нокшир мајстори  окупационе власти, у виду дневних таблоида,  истоварају терет на главе целокупног препарираног становништва, разапињући најбоље међу нама.

Много тога не могу, али могу овој корумпираној , уцењеној и прогонитељској багри да поставим неколико питања:

  1. Да ли су прва два случаја у актуелној епидемији две ВАКЦИНИСАНЕ особе?
  2. Да ли највећи број оболелих (а самим тим и преносилаца) чине старији од 30 година који су сви били вакцинисани уз обећање да се вакцинишу да не би оболели од малих богиња?
  3. Како се одлазак у вртиће дозвољава деци невакцинисаној због медицинских разлога, али и деци која чекају алерголошко тестирање за месец дана, а дала су чисту пионирску да ће бити вакцинисани?
  4. Како се дозвољава рад теткица, куварица, васпитачица, медицинских сестара и улазак бројних родитеља који су невакцинисани, делимично вакцинисани и непознатог вакциналног статуса?
  5. Зашто се присилно не вакцинише медицинско особље, како је најављено, већ се само упућује да се пријави када се појаве симптоми болести?
  6. Како је могуће да невакцинисана докторка која није прележала морбиле (по сопственом признању на телевизији са националном фреквенцом) ради у Тиршовој на интензивној нези са најболеснијим бебама?
  7. Зашто Торлак већ други пут не одговара на званично упућена питања – о којем се соју морбила ради: вакциналном или дивљем?
  8. Зашто се скоро вакцинисана деца, која могу бити преносиоци вируса неко време након вакцинације, пуштају да иду у обданишта?
  9. На који начин су деца невакцинисана ММРом, чији укупан број од 2012. наовамо износи само 0,6% становништва Србије, „оборила“ колективни имунитет?
  10. На који начин брижно Министарство здравља утврђује вакцинални статус мигрантске деце и да ли им је забрањен улазак у обданишта уколико су „непознатог“ вакциналног статуса?
  11. Хоће ли се иједан стручњак усудити да коначно да одговоре на питања која су родитељи саставили у виду захтева за информисану одлуку о вакцинацији, и тиме стави тачку на постојеће неповерење?
  12. Да ли је Министарство здравља одлучило који примерак Фармакотерапијских протокола је у званичној употреби – онај са или без аутизма као нежељеног ефекта вакцинације?
  13. Зашто упорно ЛАЖЕТЕ да је ниво обухвата вакцинацијом разлог за увођење обавезне вакцинације, када то није случај у Аустрији, Швајцарској, Великој Британији?
  14. Које су азербејџанске певачице криве за петоро умрлих од морбила у овој земљи 2003. при обухвату вакцинацијом од 98%?
  15. Који су бугарски шарлатани криви за 17 умрлих од морбила 2010. године при обухвату вакцинацијом од 96,5%?
  16. Који су румунски „антивакцинаши“ криви за 11 умрлих од морбила 2005. при обухвату од 96,7%, или троје умрлих 2006. при обухвату од 95%?
  17. Због чега нема пријављене ниједне смрти од морбила у Швајцарској од 1997. до 2013. иако НИЈЕДНЕ године обухват није био преко 95%?
  18. Због чега нема пријављене ниједне смрти од морбила у Ирској  од 1997. до 2013. иако НИЈЕДНЕ године обухват није био преко 95%?
  19. Због чега нема пријављене ниједне смрти од морбила на Кипру  од 1997. до 2013. иако НИЈЕДНЕ године обухват није био преко 95%?
  20. Због чега нема пријављене ниједне смрти од морбила у Аустрији од 1997. до 2013. иако НИЈЕДНЕ године обухват није био преко 95%?

Одговора, слутим, бити неће. Ипак, због оних који по службеној дужности ово читају и преносе, вреди покушати… А ако Бог да и срећа јуначка, једнога дана, када буду пали са власти, на ова питања ће одговарати пред неким часним судијом. За то ћу се постарати лично, макар хеликоптери падали са неба.

др Јована Стојковић