Фармаколоби поново у хајци на мајку-храброст, др Јовану Стојковић

You are currently viewing Фармаколоби поново у хајци на мајку-храброст, др Јовану Стојковић

Сведоци смо да у колонији Србији, постоје двоструки стандарди у погледу права и слобода. Због тога они који заступају погубне Западне погледе на свет, могу на свим медијима да износе своје мишљење, чак и да вређају и прете онима који се с тим не слажу. С друге стране они који имају супротне ставове у односу на планове Запада, не само да не могу да изнесу мишљење у медијима, него када то учине преко друштвених мрежа трпе прогоне и кажњавање. Најбоља потврдa наведеном је пример др Јоване Стојковић, симбол отпора Западном тоталитаризму и борбе за здраву породицу, јачање правих моралних и хришћанских вредности, слободу и правду.

         Председник Покрета Живим за Србију, др Јована, пред Основним судом у Зрењанину осуђена је због кривичног дела “увреде” једног од најгласнијих заговорника присилне вакцинације др Томислава Стевановића, који заудара гневом, лажима, завишћу и мржњом. Том приликом судија Светолик Виопијавин, на експресном решавању предмета у року од два сата, пресуда је донета и пре суђења, осудио је на новчану казну у висини од 75.000 динара. Потом је ”Блиц”, дежурни евроунијатски лист за блаћење свих који не раде за интересе Запада, објавио чланак којим отворено вређа др Јовану, призивајући на њен јавни линч, a на друштвеним мрежама кренули су коментари у којима joj се отворено прети. Да је Србија нормална држава, где се поштују Закони, јавни тужилац и полиција би реаговали на наведене претње и вређање.

За оне који не знају или се праве да нису упознати, подсетићемо да фармаколоби, који стоји иза ове хајке, представљају организације и људи који раде за фармацеутску мафију чији је план увећање профита и смањење људске популације преко лекова и вакцина. Не толеришу истину и другачија мишљења и једино су посвећени приморавању, милом или силом, људи да прихвате њихове лажи. При томе не бирају начин и средства како ће остварити своје циљеве и заштитити своје интересе, а што потврђује нестанак или убиство великог броја лекара широм света који су им се супротставили.

Др Јована, храбра мајка троје деце, племенит лекар и велики родољуб без страха и компромиса супротставила се свима који нас претварају у обичне робове и приморавају да прихватимо нешто што је супротно нашим правима и слободама које Устав гарантује. Постала је глас народа који је жељан слободе, коме је доста пропагирања лажи и игнорисања истине. Својим животом сведочи речи Преподобног Јустина Ћелијског: ”Нема истине без љубави, ни љубави без истине. Као таква она тежи да помогне сваком човеку и да учини овај свет бољим за живот. Међутим, оно што посебно треба истаћи, у тренуцима безумља и хајке на њу, остаје доследна и одлучно наставља борбу по цени да заврши у затвору. Њен пример је путоказ за све нас, како се понаша прави, искрени родољуб, а посебно за оне који се колебају, који мисле да могу компромисима са непријатељима народа и земље да решавају проблеме.

Они који оптужују др Јовану – дигли су оптужницу против свих нас којима је стало до породице, права на избор и слободу изражавања, који су против било какве присиле и наметања, који хоће да буду људи, а не робови Запада. Наведено суђење најављује, да се по потреби евроунијата-фармаколобија, може било ко оптужити и без икаквих доказа осудити. У Србији је било доста храбрих родољуба који су постајали жртве режима, пре свега због равнодушности и кукавичлука средине. Да не би тако било и са др Јованом, да не остане усамљена у борби и њен појединачни отпор постане бесмислен, покажимо своју солидарност и станимо уз раме с њом. Она чини и више него што је у њеној моћи за добро свих нас, крајње је време да и ми учинимо што стоји до нас. Данас многи живе у заблуди да ће сами да реше своје проблеме и да ће тако преживети. Не схватају да је то кратког даха, да једино ако сви кренемо у спасавање Србије, спасићемо себе и породицу.

Позивамо све организације и појединце на саборност у борби за слободу Србије! Одбацимо личне интересе, ставимо опште добро изнад личног, престанимо са поделама, пред нама су судбоносни дани за очување наших породица и Србије! Срби, дошло је време да се пробудите се и побуните да ослободимо Србију од агресивних психопата!

Учинимо што стоји до нас, остало ће дати Господ!

Дана 27.12.2018. године.

Покрет – Живим за Србију
Општински одбор Шабац