Репресија! По тужби заговорника обавезне вакцинације, осуђена др Јована Стојковић

You are currently viewing Репресија! По тужби заговорника обавезне вакцинације, осуђена др Јована Стојковић

 

Председник Покрета Живим за Србију, др Јована Стојковић, јуче је пред Основним судом у Зрењанину осуђена због кривичног дела „увреде”.

 

Др Стојковић је осуђена због вербалне увреде једног од најгласнијих заговорника присилне вакцинације.

Наиме, присилна вакцинација потире основна људска права, незаконита је, противуставна и представља озбиљну претњу по здравље деце која су мета такве вакцинације.

Подсећамо да је држава одбила да пружи увид у састав ињекција које корпорације путем корумпираног здрваственог система убацују у вашу децу. Док они који на инекцијама зарађују имају то право да састав задрже као „државну тајну” дотле се заговорницима суди и за вербални деликт уколико се само успротиве таквој кампањи.

Др Јована Стојковић је осуђена на новчану казну у висини од 75000 динара а коју, како наводе на званичној стани – ПРИНЦИПИЈЕЛНО НЕЋЕ платити!

Чак се не ради ни само о новцу, већ су у више наврата моћници који спроводе капмању присилне, односно масовне вакцинације отворено говорили о томе да вакцинација у ствари представља спровођење у дело идеје о „смањењу броја становника на планети”. Дословце – врши се масовно убијање, што земље у окупираном положају попут Србије још и плаћају новцем грађанама из државног буџета.

Много је доказа и упозорења савесних стручњака из области медицине, попут др Јоване Стојковић, који пружају материјалне доказе о негативним последицама вакцинације: дечијој парализи, цеебралним болестима, стерилитету, паду имунитета услед чега долази до аутоимуних болести и тако даље…

Важно је напоменути да обавезној вакцинацији не подлежу децу миграната из исламских земаља која преко Србије путују ка ЕУ, иако се Србја обавезала да им редовно пружа хуманитарну помоћ и обезбеди егзистенцију, укључујући давање држављанства, кућа и тако даље.

Пресуда др Јовани Стојковић у ванредно брзим околностима и околностима које можемо сврстати у методе „преког суда”, очигледно показује да ситуацији  у Србији постаје изразито екстремна. Већ се отворено заговара и уводи неонацистичко устројство и контрола друштва где ће се вербалним деликтом и кривичним прекршајем назвати свака реч хуманости и здравог разума која се коси са интересима корпорација и светских, што не рећи, масовних убица који од планете желе да направе највећи концентрациони логор који је икада постојао а чије функционисање ћемо плаћати ми сами.

„У времену када се опозиционари обраћају председнику Скупштине са ‘фуксо’, а она узвраћа са дијагнозом ‘биполарног поремећаја’, у земљи Србији се једино осуђује психијатар Јована Стојковић због описа личности и понашања човека који је годинама прогони због изнетог мишљења, уз свесрдну помоћ медија и државних органа. Хвала судији Светолику Виопијавину на експресном решавању предмета у року од два сата. У име народа, ако не плати, биће јој одређена казна од 75 дана затвора” – наведено је у кратком саопштењу Покрета „Живим за Србију“ овим поводом.

 

 

Крајње је време да се народ побуни против овакве власти и неоколонијалног положаја у који смо тихо уведени, али не заједно са онима који предводе протесте наводно против режима а суштински не критикују режим већ заговарају исте идеје ропства и издаје. Српски народ мора да се прене из националне коме и ово су последњи моменти да то учини. Јер ако то не учинимо сада, можда не буде никога ко ће то моћи.

Наш нестанак неће бити ни брз ни безболан, јер заборављамо да је Србија једна од ретких држава која је дигитализовала све службе надлежне за обраду личних података и да је створена централна база путем које се врло лако може користити или забранити свака активност и укинути свако грађанско право и слобода које сада сматрамо природним. А у ствари, путем наших дигитализованих здравствених картона ми смо се нашли у позицији изложбених експоната у светској месари у којој сваког тренутка, ако им затреба, могу извадити било који витални орган нама или неком од наших најближих.

То представља отворену опцију контролисаног крвопролића и убијања сваког од нас поединачно, без права да се институционално бранимо и штитимо. Ако то већ не можемо на тај начин, наша је дужност да пронађемо онај начин који ће бити успешан. Не заборавите, др Јована Стојковић није због себе изабрала да не плати већ да одлежи у затвору, него због нас – да би смо схватили у каквој смо ситуацији и да биsmo се коначно пробудили из овог мртвог сна.

_________________

КМ Новинама је потребна ваша подршка – прочитајте зашто КЛИК