Подршка др Јовани Стојковић из Чикага од др Тони Барк из групе лекара “Лекари за информисани пристанак”

You are currently viewing Подршка др Јовани Стојковић из Чикага од др Тони Барк из групе лекара “Лекари за информисани пристанак”

Др Тони Барк, амерички лекар из Чикага и члан асоцијације лекара “Лекари за информисани пристанак” (Physicians for Informed Consent – PIC), подржала др Јовану Стојковић.

Поштовани,

Дајем пуну подршку др Стојковић у испитивању безбедности и ефикасности вакцина. Ја сам део групе лекара која се зове “Лекари за информисани пристанак”, или PIC – Physicians for Informed Consent. Има нас на стотине лекара из САД-а који имају питања у вези са тим зашто нема информисаног пристанка, зашто нема студија о безбедности и опадању ефикасности многих вакцина.

Испитивање безбедности вакцина не укључује тестирање против инертног плацеба и стога је профил безбедности вакцина непознат. Према томе, не може се добити однос ризика од вакцина наспрам користи.

Поред тога, обавезивање на вакцинацију у смислу да одређена вакцина делује исто на свакога, игнорише чињеницу да ће неки бити озбиљно повређени, или умрети од нежељеног дејства.

Др Стојковић остварује своје право као лекар да постави питање о исправности методологије по којој се сматра да свака вакцина делује исто на свакога.

Постоји умерено велика мањина пацијената чија епигенетика вакцинацију чини ризичном.

Појединачне нуклеотидне полиморфне (SNP) варијанте доводе људе у опасност од нежељених дејстава када унесу у организам одређене лекове, вакцине и хемикалије услед смањене детоксикације, метилације, савијања протеина и других ензимских путева који могу бити одсутни или смањени.

Поздрављам то што др Стојковић има храброст да здравље и права појединих пацијената стави испред догме.

С поштовањем,

др Тони Барк

 

Оригинал писма:

Stojkovic (1)