Подршка др Стојковић из Калифорније – др Дејвид Дејвис

You are currently viewing Подршка др Стојковић из Калифорније – др Дејвид Дејвис

Писмо др Дејвида Дејвиса др Стојковић адресирано Лекарској комори Србије

Лекарској комори Србије:

Пишем ово писмо у име моралног права и дужности др Јоване Стојковић, као лекара, да изрази своју забринутост да ли су вакцине безбедне за све. Никада се неће доказати да су вакцине безбедне или ефикасне у њиховој тренутној формулацији великим делом због опасних ађуванаса (појачивача) као што су алуминијум и жива.

Од завршетка Медицинског факултета Универзитета “Џорџ Вашингтон”, сам у својој 50. години праксе.

Током моје каријере у Ургентној медицини видео сам многа дечја обољења без смртног исхода, или касније неуролошке или аутоимуне болести. Постао сам свестан да би могло доћи до озбиљних последица вакцинације када су бебе у првој години живота умрле од синдрома изненадне смрти одојчета, а што се привремено подударало са давањем вакцине.

Нажалост, нико у медицини овде у Сједињеним Државама се није усудио да укаже ни на какву могућу узрочно-последичну везу, осим да је у питању случајност. Осим тога, одговорност произвођача вакцина за проверу њихове безбедности није била неопходна.

Наш Национални Закон о повређивању вакцинама за децу из 1986. године, елиминисао је сваку финансијску одговорност за повреде узроковане вакцинама. Ипак, до данас, наш Програм компензације повређивања вакцинама је исплатио 4 милијарде долара као компензацију жртвама вакцина.

Док сам пажљиво гледао зашто бебе неочекивано умиру без познатог узрока, био сам сведок учесталости поремећаја из аутистичног спектра код нас, од 1 на 10.000 деце 1980. године до 1 на 39 2017. године. Такође сам видео да произвођачи вакцина у упутствима за вакцине дописују нежељена дејства – изненадну смрт и аутизам, што тешко да они то раде случајно.

Данас се свет суочава са огромним фармацеутским компанијама које производе вакцине које су заштићене од корпоративне одговорности са неограниченим финансијским средствима, и упркос све већој забринутости широм света од стране малог броја лекара, они и даље добијају све што желе. Ово мора да престане. Време за то је сад.

Одговорност са жртава вакцина и људи који пружају отпор вакцинама морамо пребацити назад на произвођаче. Законодавци не би требало да постану роботска рука оних који профитирају од вакцина за које се никад није доказало да су безбедне. Званична наређења су неморална и заснована на све већем броју доказа о повредама вакцинама, облику медицинске тираније.

На крају, желим да сви ви знате да према истраживањима студије са Харварда из 2015. године, коју је финансирао Амерички Центар за контролу болести, стварна учесталост нежељених дејстава вакцина, укључујући и смрт, је заправо 1 од 50, а што се значајно разликује од онога што нам је речено.

То је резултат појаве данашњих скептика, као што је др Стојковић, и пре много година, др Игнац Семелвајс, који позивају на традиционално медицинско мишљење да се може постићи напредак. Др Семелвајс је користио своја опажања да би закључио да се смртоносна болест ширила због тога што лекари нису прали руке. Био је у конфликту са својим медицинским одбором и касније је изгубио своју дозволу за рад у здравству, а на крају и живот.

Срећом, други лекари су слушали и пратили његово упозорење. Кажњавање оних који су веровали да је Семелвајс можда био у праву, било би слично одузимању лиценци данашњим докторима који из етичких разлога не могу постати браниоци произвођача вакцина. Ништа добро од овога не може произаћи.

Постоји растући отпор широм света, посебно мајки које су одлучне да заштите своје бебе, и које се не могу зауставити новчаним казнама и затворима. Свако ко је на одговорној позицији мора да гледа на здравствени статус оних који никада нису били вакцинисани насупрот онима који су потпуно вакцинисани. У овом поређењу, здравље потпуно вакцинисаних је у најбољем случају ужасна оптужница за стварну повреду вакцинама у значајном подскупу деце.

Хвала Вам што радите оно што је исправно.

др Дејвид Дентон Дејвис

 

Оригинал писма:

Dr. David Danton Davis to Dr. Jovana Stojkovic