Промоција хомосексуалног ”брака” и насиље над породицом

You are currently viewing Промоција хомосексуалног ”брака” и насиље над породицом

Промоција хомосексуалног ”брака” и насиље над породицом

”Када пропадне породица, пропашће свет”1

Док Александар Вучић перфидно промовише хомосексуалне ”бракове”, честитајући лезбејки Ани Брнбарић што је њена партнерка ”родила” дете, истовремено евроунијатска колонијалана управа још одлучније креће у разбијање традиционалне породице.

Сви трезвени и добронамерни људи схватају да је лезбејка постављена на место председника владе, само због своје девијатне сексуалне орјентације и учествовања у промоцији идеологије хомосексуализма. Очигледно је и то да је њен најважнији задатак да припреми јавност да без већег отпора прихвати ”геј бракове” и право ”геј партнера” да усвајају нашу децу, што се одавно представља као један од кључних услова за погубне евроатланске интеграције. Де факто, то представља прву фазу кампање за легализацију педофилије. У ту сврху се ”породила” њена вишегодишња партнерка лекар Милица Ђурић, при чему постоје оправдане сумње да је дете уствари узето (купљено) од сурогат мајке. Те сумње потичу од тога што нема података где је извршена вештачка оплодња, а ни слика наведене лезбејке где се види да је у трудноћи (мада се и то може монтирати), а највише сумње изазива чињеница да је ”порођај” обављен у САД. Зашто се није породила у Србији, она је лекар који треба да има поверење у своје колеге?

Истовремено, по Србији хапсе праве мајке или их отпуштају са посла. Два случаја треба посебно да забрину, јер представљају наговештај нечега што може имати несагледиве последице по традиционалну породицу. У Лозници је мајка шесторо малолетне деце, Јелена Милетић, одведена у затвор у трајању од 30 дана због неплаћене новчане казне, за коју није знала ни да јој је изречена у вези невакцинисања деце. Пресуда који је донео Прекршајни суд у Лозници односи се на закон којим се грубо одузима Уставом загарантовано право на избор како ћемо лечити своје децу. У Шапцу, мајка четворо малолетне деце (пето је прошле године умрло због болести), Татјана Станковић, после десет година часног рада као професор на Високој школи струковних студија за васпитаче, добила је отказ јер јој је наводно истекао уговор. На исто место примљена је колегиница са истим квалификацијама, која због тога што није удата и нема деце, или је само политички подобнија, више одговара.

Суров однос према мајкама Јелени и Татјани доказује да је марионетски, корумпирани и уцењени државни апарат, изградио систем са механизмом принуде који чине Суд и Полицијa, којим се бескрупулозно покушава да уништи традиционална породица. Све то је добро прикривено контролисаним медијима, који од доброг праве зло, од нормалног ненормално, и обрнуто, већ према потреби. У Србији је забрањено да се чује другачије мишљење, које није у складу са ставовима евроунијатске колонијалне управе, јер је одавно очигледно да су сви велики електронски и штампани медији под контролом Запада. Ту сурову чињеницу потврђује и наш покушај да организујемо предавање ”Породица на удару Новог светског поретка” у сали Културног центра у Шапцу. Наравно, локалне власти нису нам то дозволиле, иако на сва уста кличу по медијима на којима имају проходност да је Шабац слободан град!

У великој заблуди су они који сматрају да се њих ово не тиче, или да могу сами да заштите своју децу и породице. Није могуће пружити појединачан отпор систему, већ само организован, што потврђује и случај наведених мајки. Као што су се евроунијате ујединили у злу, са јасним циљем уништења традиционалне породице – основне ћелије нормалне државе, тако и ми треба да се ујединимо у добру, да сабрани, храбром и одлучном борбом, заштитимо нашу децу, породицу и вечне вредности које нас чине људима. Са таквим циљем је и створeн покрет ”Живим за Србију”, те све часне људе и патриотске организације позивамо на јединствен отпор овоме и другим злима која наш народ сустижу. Ако нам је стало до наше деце, породица, будућности, онда не смемо ћутати, треба се борити свим расположивим цивилизованим и хришћанским средствима, да се одлучно и сабрано супроставимо злу или како каже Св.Митрополит Филарет Московски: Дужни смо да се повинујемо признатој земаљској власти све дотле док она не захтева од нас оно што Бог забрањује, и док не забрањује оно што Бог заповеда (Дела Ап.5.29). Бог је благословио породицу, а сатанисти хоће да је униште!

Учинимо што стоји до нас, остало ће Господ дати!

Дана 27.2.2019. године.
Покрет-Живим за Србију Општински одбор Шабац


1 Свети старац Пајсије Светогорац