Да не заборавимо и да знамо ко нам је непријатељ

You are currently viewing Да не заборавимо и да знамо ко нам је непријатељ

24.03.1999.године почело је немилосрдно бомбардовање Србије (СР Југославије) од стране фашистичке организације НАТО, a светски моћници су објавили рат човечанству и показали да за њих не важе ни Божији, ни људски закони. После Србије, отворено и без имало милости кажњавају се све оне земље које хоће да сачувају своју слободу и неће да прихвате сатанистичку иделогију Новог светског поредка.

У језивом и без имало милости бомбардовању, у трајању од 78 дана, сатанине слуге су на нашу земљу бациле преко 30 хиљада тона бомби са осиромашеним уранијумом, убиле 1002 војника и полицајаца и преко 2500 цивила, од тога 79 деце; привреда је уништена, а штета се процењује на преко 100 милијарди долара, заувек су нам затровали наше реке, планине и плодне равнице. И ако су вође тог злочиначког дела, лицемерно названог ”милосрдни анђео”, тврдили да бомбардују само војне циљеве, они су смишљено највише бомбардовали цивилне циљеве, и то користећи забрањене касетне бомбе: стамбена насеља у великим градовима, болнице, школе, вртиће, мостове, фабрике, зграду телевизије, цркве и манастире, инфраструктуру. У том мноштву потресних страдања од НАТО бомби, издвојићемо само неколико да подсетимо на суровост тог злочина: 5. априла око 20:22 часа, НАТО авиони су истресли на стамбену област у Алексинцу 550 килограма бомби, 11 људи је погинуло, а 50 је тешко повређено; Другог дана Васкрса, 12. априла 1999, са два пројектила су погодили путнички воз на линији Београд – Солун на железничком мосту преко Јужне Мораве у Грделичкој клисури. Број погинулих никада није утврђен, а многи путници се и данас воде као нестали; 23. април око 2:06 часова, бомбардована је зграда Радио-Телевизије Србије у Абердаревој улици у Београду, погинуло 16 особа; 1. мај погодили су путнички аутобус код места Лужани, погинуло око 70 људи, већином деца и жене; 7. маја на Ниш су бацили касетне бомбе, погинуло 15 људи; На Свету Тројицу 30. маја око 13 часова, погодили су са два пројектила мост код Варварина и убили 17 људи.
После тог злочиначког бомбардовања Србија, до тада слободна, независна и часна земља постала је обична колонија, њена територија Косово и Метохија је окупирана, а Срби су остали без слободе. Оно што је од привреде остало после НАТО бомби, преузели су странци и тајкуни, чак су и природни ресурси одавно на њиховој мети. Као последица бомби са осиромашеним уранијумом, радиоактивни ореол „милосрдног анђела“ лебдеће над овим просторима заувек. Пре НАТО бомбардовања, број нових случајева карцинома у Србији је износио око 1800 годишње, последњих година он се попео на 4000 – 5000 и стално расте као епидемија.

Упркос непобитним чињеницама које говоре о зверствима, која је злочиначка организација НАТО чинила у току бомбардовања и чини то и данас према Србима, евроунијатска колонијална управа, противно вољи народа, спроводи евроатланске интеграције. Због тога, они преко медија и кроз школски систем и образовне институције, мењају свест народу Србском, да би зло које нам чини Запад (САД, ЕУ, Ватикан и НАТО) сматрали благословом, намећући флоскуле попут оне да нам само због наше кривице није лепо, јер нисмо као сав ”нормалан свет”. То је најбоље објаснио социолог др Слободан Вуковић речима: ”Још у античком Риму се знало да војна победа није довољна за пораз противника, право освајање обавља се наметањем вредносног система победника као “Божје воље”!” Крајни циљ светских злочинаца, сатаниних слугу, је да нас принесу на жртвеник Новог светског поретка, на којем ће мамону бити принесена на жртву и наша држава и наш народ. Упамтите сви ви који наивно сматрате да нам Запад мисли добро: ми као Православни Хришћани, као деца Божија, као Светосавци, не уклапамо се у њихове сатанистичке планове, и због тога се неће смирити док нас не униште или док не прихватимо да будемо слуге сатанине.

У име Милице Ракић, Бранимира, Бојана, Дејана, Сање, Оље, Јулије, Марка и остале наше деце убијене од стране НАТО зликоваца; у име свих оних страдалих од НАТО бомби, сахрањених у знане и незнане гробове; у име наше мајке Србије коју нам распарчавају; у име светих предака, њиховог благослова, а не клетве; Срби, отерајмо НАТО зликовце из Србије!

Злочине које су учинили они који су огрезли у сатанизам и крвне жртве – САД, ЕУ, Ватикан и НАТО као непосредни извршилац, не само да не смеју бити заборављени, већ не смеју бити ни опроштени, јер то су злочинци који се не кају, већ настављају и данас тај злочин према Србском народу. Покажимо да нам је стало до истине, да нисмо заборавили, да нисмо опростили и да знамо ко нам је непријатељ, сви на протест испред генералштаба 24. марта у 17 часова ”НАТО М’РШ ИЗ СРБИЈЕ”.

                                        Учинимо што стоји до нас, остало ће дати Господ!

Дана 19.3.2019. године.

Покрет – Живим за Србију