Протест ”НАТО м’рш из Србије” показао право лице Србије (видео)

You are currently viewing Протест ”НАТО м’рш из Србије” показао право лице Србије (видео)

У условима тоталне медијске блокаде, деловања све већег броја лажних патриотских организација и све веће равнодушности народа, 24. марта са почетком у 17 часова испред споменика Западног вандализма, НАТО бомбама разорене зграде Генералштаба, одржан је велики протестни скуп и шетња ”НАТО м’рш из Србије”. Пред неколико хиљаде људи, поручено је јасно и гласно, да сви чују и разумеју, да НАТО злочинци који су 1999. године завили у црно Србију и који под окупацијом држе наше Косово и Метохију нису добродошли у Србији и да треба да је напусте.

Иако ћутање значи одобравање, огромна већина народа која сигурно није заборавила ни опростила, и даље ћути. Зато овај протест није имао само за циљ да нас подсети на НАТО злочине и да покаже шта мислимо о њима, већ пре свега да пробуди народ и подстакне га на отпор прикривеним покушајима колонијалне управе да нас уведе у фашистичку организацију НАТО. С тим разлогом је покренута петиција да се НАТО канцеларија избаци из Министарства одбране, која ће трајати симболично 78 дана и завршиће се још једним великим протестом 12. јуна, на годишњицу престанка бомбардовања. Овом приликом молимо све које имају добру вољу да помогну да се прикупи што већи број потписа, тако што ће преузети листове петиције и потписати са својом родбином и пријатељима.

 

http://zivimzasrbiju.com/%D0%BF%D0%B5%D1%82%D0%B8%D1%86%D0%B8%D1%98%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B8%D0%B2-%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%BE-%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D1%86%D0%B5%D0%BB%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%98%D0%B5-%D1%83-%D0%BC%D0%BE/

Посебно охрабрује и буди последњих неколико година пољуљану наду чињеница да је на протесту била претежно србска омладина. То су она деца коју су НАТО зликовци покушали телесно да убију на самом почетку њихових живота, да би у условима лажног мира свој убилачки поход наставили преко школе и медија, у покушају убијања на духовном плану. Ти млади људи представљају и говоре у име својих вршњака Милице, Бранимира, Бојана, Дејана, Сање, Оље, Јулије, Марка и све оне наше деце побијене од страна НАТО-а. Неустрашива омладина, која се противи издаји, показује велику храброст и спремност на жртву за свој народ и земљу.

Треба истаћи, да се протесна шетња зауставила код амбасаде Руске Федарације и, том приликом, делегацију покрета ”Живим за Србију” примио је први секретар амбасаде, јер је у то време амбасадор Чепурин био у Нишу. За разлику од оних који иду у Западне амбасаде по инструкције да у интересу Запада разбијају ову државу и да раде против свог народа, ми смо ишли код оних који су нам увек били пријатељи. У срдачној атмосфери, као када се састану стари пријатељи, захвалили смо се на подршци и помоћи Србији да сачува своју територијалну целовитост и суверенитет, и замолили да Русија истраје на принципима да основ за за решавања питања КиМ може бити само Резолуција Савета безбедности бр.1244. Све време испред амбасаде су се чуле песме о јединству и блискости два народа, а пароле које су се ориле из грла присутних – ”Срби и Руси браћа заувек”, ”Србија, Русија” и ”Крим је Русија, Косово је Србија” говоре зашто смо били у амбасади Руске Федерације. Речи др Јоване Стојковић, изговорене по изласку из амбасаде, потврђују да нам је Русија једини искрени пријатељ: ”Уверели су нас да Русија чврсто остаје при свом ставу у вези Косова и Метохије, да се мора поштовати Резолуција 1244 и да неће прихватити решење која нису у складу са њом.”

Протесна шетња завршена је код храма Светог Саве, симболично показајући да је темељ наше борбе исти као наших часних предака, Православна вера-Светосавље. Учесници протеста су запалили свеће за пострадале од НАТО злочинаца и помолили се Господу да нам да снаге да издржимо у борби за ослобођење Србије од Западног ропства, одлучно и храбро држећи се става: Учинимо што стоји до нас, остало ће дати Господ!

Истовремено са нашим протестом а поводом годишњице НАТО агресије, колонијална управа на челу са Александром Вучићем у Нишу организовала јавни скуп с том разликом што су они, у складу са издајничком евроунијатском политиком, позвали на праштање НАТО злочинцима. Док је Вучић лицемерним сузама покушао да дирне народ, његове газде из Брисела су у својим званичним изјавама поново потврдилe исправност свог злочиначког бомбардовања. Поручујемо колонијалној управи, као и свим оним који им помажу у издаји, да ми нисмо заборавили, да нисмо опростили и да знамо да нам је НАТО непријатељ кога треба протерати из Србије, и да нећемо дозволити остваривање њихових издајничких планова.

На крају ћемо завршити речима која су дубоко усађена у срцу сваког часног и поштеног Србина. Нека би дао Господ да му се Срби врате и уз помоћ браће Руса своје земље поврате! Ускоро с Русима у Призрену!

Дана 26.3.2019. године.
Покрет – Живим за Србију