Позив да се супроставимо одузимању наше деце

You are currently viewing Позив да се супроставимо одузимању наше деце

Сви добронамерни људи свесни су да евроунијатска колонијална управа систематски ради на уништења традиционалне породице. Наметање погубних тековина дехристијанизованог Запада, систематска разградња традиционалног система вредности и укидање на њему утемељених слобода и права доношењем антипородичних закона, у последње време прерасло је у отворено насиље над породицом.

Последња изјава, односно претња министра просвете Шарчевића, о забрани деци да иду у школу уколико нису вакцинисана, и још ужаснија да ће исту због тога одузимати, само потврђује постојање антипородичног пројекта чији је циљ потпуно уништење традиционалне породице. Иако наведене претње немају никакво законско утемељење, оне представљају сраман чин, којим је министар не само бацио рукавицу у лице свим приврженицима традиционалне породице, већ им је безобзирно, нељудски, пљунуо посред лица. Наши часни преци су због много мањег разлога одлучно и храбро у борбу кретали. А шта ми чекамо, у питању су наше породице и наша деца, наш опстанак или нестанак? Покажимо и докажимо да нисмо обични робови који мисле да су слободни, већ људи који знају и смеју да заштите своју децу и породице и да се изборе за своју слободу!

Подсетићемо вас да је исти тај министар 2017. године најављивао увођене такозваних образовних пакета у вртиће, школе и факултете, односно наметање нашој деци сексуалног разврата и хомосексуализма. Тада су се креатори и заступници тог пројекта повукли због оправдане осуде шире јавности, чији је врхунац био сверодитељски протест.

Скандалозна изјава која позива на одлучно реаговање не тиче се само родитеља чија деца нису вакцинисана, него је ово најава да ће нам децу одузимати и због тога што их не васпитавамо у складу са наметнутим Западним ”вредностима” у виду хомосексуализма, блуда, сатанизма и свега другог што није у складу са нашом вером и традицијом. Њима не сметају само невакцинисана деца, него деца која се гаје у нормалним традиционалним породицама на хришћанском утемељењу, која су здрава духовно и телесно. То потврђује и чињеница да је у протеклих пет година у Србији одузето преко 6.000 деце.

Криминална спрега евроунијатске колонијалне управе, сорошевих НВО, фармако и геј-лобија, неће стати док нам не отрују децу физички и духовно и не униште породице, што захтева од часних и поштених грађана одлучну и саборну борбу са јасним циљевима. Са вербалне осуде, треба прећи на протесте и захтевати смену министра просвете и свих оних који, супротно слободама и правима која нам гарантује Устав, врше наметања, претње и насиље над породицом.

Да би ова борба била ефикасна и успешна, неопходно је створити јединство свих организација, истакнутих појединаца и пре свега родитеља којима је стало до своје деце и својих породица. Позивамо организације и све људе добре воље и искрених намера на стварање јединственог фронта за очување породице као основе нормалне и стабилне државе. Покажимо да је напад на традиционалну породицу црвена линија преко које нема преласка, јер ако изгубимо ову битку, која је ушла у завршну и одлучујућу фазу, све друге битке биће узалудне и безвредне, јер нема Србије без самосталне, здраве хришћанске, односно традиционалне, породице. Покажимо да је наша љубав јача од мржње евроунијатске колонијалне управе, да можемо и хоћемо да заштитимо нашу децу  и наше породице!

Учинимо што стоји до нас, остало ће Господ дати!

 

Дана 8.4.2019. године.
Покрет-Живим за Србију