САОПШТЕЊЕ ПОВОДОМ САСТАНКА КУРТЕ И МУРТЕ

You are currently viewing САОПШТЕЊЕ ПОВОДОМ САСТАНКА КУРТЕ И МУРТЕ

Током свих месеци “шетње”, нисмо се оглашавали по питању опозиције, јер би многи то протумачили како “нисмо довољно опозиција”. И тада смо били става да су протести договорени са влашћу, не би ли се народно незадовољство трошило на “крваве кошуље” и ” сексуална узнемиравања” и на тај начин смањио простор за прави отпор отимању Косова и Метохије, деце, народног достојанства.

Данашњи састанак “власти и опозиције”, под покровитељством Соње Лихт (читај: Сороша), само нас је убедио да смо апсолутно били у праву.

Све “релевантне” политичке факторе на сцени диктира дубока држава, која покушава да нам у редовни мени убаци искључиво Курту и Мурту. После инсценираних афера са дипломама, тајкунима који су пред хапшењем и убиством, позива у полицију због “напада на жене” из власти и псеудоопозиције,  дечица су се помирила залагањем својих правих налогодаваца.

Циљ је, дубоко верујемо, наћи начина да се преда Косово и Метохија безболно по њих, и да једни у пљачки и разарању Србије наследе друге, тако да ником не фали длака са главе, али и евра са банковног рачуна.

Наш Покрет ће се свим снагама трудити да остане и опстане на политичкој сцени, упркос апсолутној медијској блокади и непостојећем финансирању.

Наш главни мото је ослобађање Србије од окупације чији су експоненти данас на ФПН-у.

Па, ил’ пуковник, ил’ покојник, што ћемо без борбе бити свакако.

Слобода Србији!
Живим за Србију!