Писмо подршке др Рона Кенедија др Јовани Стојковић

You are currently viewing Писмо подршке др Рона Кенедија др Јовани Стојковић
Врховном суду части Лекарске коморе Србије

Краљице Наталије 1-3

11000 Београд

Србија

Пишем ово писмо у знак подршке др Јовани Стојковић која је под истрагом или притиском медицинских ауторитета због заговарања спровођења поступака предострожности пре неселективног вакцинисања људи.

Током ових последњих неколико година, видео сам и оцењивао људе, пре свега децу у вези са тим да ли је вакцинација мудар потез или не. Многе од ових породица претрпеле су озбиљну штету услед вакцинације. Заправо, имам у евиденцији 15 случајева деце која су умрла врло брзо после вакцинације. Много више од толико је оних који имају децу која су брзо након вакцинације развила аутизам. Главни кривац за то је ММР вакцина. Очигледно је да неки проценат људи нема генетски састав да поднесе одређене вакцине.

Због оваквог мог клиничког искуства на примеру неколико хиљада деце, сматрам да је бесмислено журити са вакцинацијом, као што би бесмислено било и одмах узети и оперисати се због бола у стомаку. Треба бити опрезан. Треба пажљиво прикупљати податке о породичној историји, и треба вршити генетичко тестирање да би се избегло давање вакцина људима за које се утврди да су у ризику од оштећења вакцинама.

Можда ће ова моја изјава бити од користи др Стојковић и медицинским ауторитетима који се можда баве њеном медицинском праксом.

С поштовањем,

др Рон Кенеди