Доктор за спинере, антидот за лобисте 2

You are currently viewing Доктор за спинере, антидот за лобисте 2

У свом трећем по реду обраћању уживо на својој званичној Фејсбук страници, др Јована Стојковић, председник покрета “Живим за Србију” , говорила је на неколико актуелних тема, а потом одговарала на бројна питања пратилаца.

Др Стојковић анализирала је излагање француског председника Емануела Макрона, који је говорио о неслагањима унутар НАТО пакта и Европске уније, и образложила зашто Србија треба да одустане од пута у те, према нама недобронамерне организације.
Затим, навела је пример како Нато пакт наоружава Хрвате, док с друге стране Србији не дозвољавају да има чак ни одбрамбене системе! Због чега? Да ли је свима очигледно да планирају нешто са нама?

Говорећи о српској политици према мигрантима и Маракешком споразуму, навела је зашто ту политику треба променити, указујући на бројне проблеме које војно способна популација из нама далеких земаља прави нашем становништву, и наводећи примере о насиљу миграната над нашим грађанима, које медији прећуткују.

Др Стојковић коментарисала је и застрашивање грађана пандемијом грипа, коју, очито по налогу власти, спроводе др Предраг Кон и др Зоран Радовановић, исти лекари који су пре десет година народ неосновано плашили свињским грипом.