Др Јована Стојковић гост на промоцији књиге професора Алека Ј. Рачића “Доктрина депопулације путем здравственог геноцида”

You are currently viewing Др Јована Стојковић гост на промоцији књиге професора Алека Ј. Рачића “Доктрина депопулације путем здравственог геноцида”

Ове недеље је одржана конференција за штампу и промоција књиге професора доктора Алека Ј.Рачића “Доктрина депопулације путем здравственог система”. Поред Алека Рачића говориле су и магистар наука Олга Зорић која је и рецензент књиге и доктор психијатрије, председница покрета Живим за Србију Јована Стојковић. На конференцији су се могле чути многе “забрањене” и доказане тврдње које је ово троје људи изнело, а не могу се чути на медијима који држе страну фармако мафији и на којима се може чути да лекари говоре да осиромашени уранијум није штетан. 40 000 грађана Србије оболи на годишњем нивоу од канцерогених болести и то је све последица злочиначког бомбардовања тадашње СРЈ, на жалост последице ће се осећати генерацијама у будућности. ГМО храна и вакцине непознатог или мање познатог састава такође су утицале на пораст болести које у Србији нису постојале у толиком броју пре 20 година, као што су аутизам који је доказано директно у порасту од када су Торлак преузеле стране компаније. Генетске, хемијске и биолошке нападе трпи Србија и њено становништво, људи који јавно проговоре о томе трпе медијски и професионални линч, али је храбри Проф.др. Алек Ј. Рачић описао у својој књизи све голготе кроз које тренутно пролази Српско Православно становништво од болести хомосексуализма, преко канцерогених обољења па све до присилне вакцинације. Вреди послушати ову презентацију и прочитати сурово истиниту књигу “Докторина депопулације путем здравственог геноцида”, јер просечан становник Србије и даље не верује да му свет ради о глави. Пробуди се Србине и у здрављу остај.