Доктор за спинере, антидот за лобисте 3

You are currently viewing Доктор за спинере, антидот за лобисте 3

Др Јована Стојковић вечерас се поново обратила грађанима Србије и свима који подржавају њене ставове по питању друштвених, политичких, социјалних, али и свих других једнако важних аспеката.

У свом четвртом по реду обраћању уживо на својој Фејсубук страници Стојковића је говорила, пре свега, о изменама Закона о референдуму, као врло штетном потезу по све нас. Све указује, сматра др Јована, да се власт на овај потез одлучила како би што лакше, уз помоћ воље малог броја грађана, признала независност Косова и Метохије.
Затим, било је речи и о извршитељима. Како је ово врло комплексан и озбиљан проблем свих нас, докторка је пажљиво анализирала све што се тиче ове теме, почевши од тога која је власт озаконила извршитеље, како се садашњи властодршци опходе преме њима, узгред давајући предлог да би најбоље решење било да се наплата дугова врати у редовне судске поступке.

ХПВ вакцина била је трећа тема о којој је Стојковићева причала у лајву. Реч је о још једном потезу и класичном спину заговорника вакцина да се што више људи мотивише за имунизацију, а све под изговором да је то заправо спас наших живота и добробит за целу земљу. Докторка је детаљно објаснила колико је ова вакцина небезбедна и шта би требало сви да предузмемо како бисмо заштитили наша, Уставом загарантована права.

Као и до сада, др Јована је одговарала на сва ваша питања, а тако ће нити и наредне недеље у 20х.