Доктор за спинере, антидот за лобисте 4

You are currently viewing Доктор за спинере, антидот за лобисте 4

С обзиром на огромне опасности које прете родитељима и деци у Србији, др Јована Стојковић, председник Покрета Живим за Србију, пето обраћање уживо пратиоцима на својој званичној Фејсбук страници посветила је у потпуности нацрту већ злогласног Закона о правима детета, показавши да је он створен да би разбио традиционалну породицу.

Др Јована објаснила је зашто ће овим Законом, чије усвајање је најављено од стране марионетске власти у Скупштини Републике Србије, а против кога ниједну реч није рекла ни марионетска опозиција, невакцинисана деца и њихови родитељи бити лишени великог броја права. Она указује, на основу детаљне анализе овог Закона, да ће таква деца бити не само дискриминисана тиме што неће моћи да иду у школу, већ ће њихове мајке и очеви бити на мети центара за социјални рад, будући да ће се невакцинисање сматрати занемаривањем, те ће деца на основу тога моћи да буду одузета и предата страним усвојитељима непознате биографије и намера. Да то нису никакве теорије завере већ реалност, доказала је и навођењем документованих примера из Сједињених Америчких Држава, где се годинама спроводи оваква агенда. Поред тога, родитељима ће бити онемогућено да имају увид у здравствене картоне деце од њихове 15. године, а ту је и члан који говори о покушају законодавца да им ускрати право на традиционално верско образовање. С тим у вези, др Јована показала је да су министри Славица Ђукић Дејановић и Младен Шарчевић, који гурају, пропагирају овај скандалозни закон, у спрези са америчким фирмама, и да лобирају за њихове интересе.

Једини начин да се од свега тога одбранимо, јесте да се подржи Покрет Живим за Србију, кроз давање потписа за предстојеће изборе, као и донацијама, макар  и најскромнијим, како би др Јована, која је забрањена у медијима, успела да допре до што ширег круга људи.

Она је и овога пута показала потпуну отвореност тиме што је одговорила на бројна питања пратилаца, што ће чинити и убудуће.