ИМА ЛИ РОДИТЕЉА У СРБИЈИ ИЛИ УХАПСИТЕ МЕНЕ

You are currently viewing ИМА ЛИ РОДИТЕЉА У СРБИЈИ ИЛИ УХАПСИТЕ МЕНЕ

О, Господе, колико су само предвидиве ове наше слуге окупатора! Од ранога јутра дежурне преститутке , потписујући се храбро са Д.Ж.Љ.П.М.В…..брину за јуначко здравље заштитника права педера, лезбејки, трансексуалаца, некрофила, педофила, крокодила и осталих живуљки, јербо је Андреј Фајгељ рекао да ће „сваког оног ко покуша да му отме дете-убити“.

Прочитајте само пажљиво ову последњу реченицу и замислите. Седите у СВОЈОЈ кући са СВОЈОМ децом коју нпр.нисте вакцинисали, јер сте СВОЈОМ главом размислили, прочитали, обавестили се, неки од нас и завршили Медицински факултет и истом том СВОЈОМ главом одлучили да је за ВАШЕ дете боље да се не вакцинише, јер сте проценили да ризик од вакцинације превазилази њене евентуалне добробити и спремни сте да се носите са ризицима богиња и заушки пре него аутизма, алергија, аутоимуних болести, Гиљан-Бареовог синдрома, артритиса и осталих ствари за које сте видели СОПСТВЕНИМ очима да су пописане на листи нежељених ефеката на паковању вакцина, а за које, ако се десе, НИКО није одговоран. Седите ви тако у СВОЈОЈ демократској држави, када оно куцају на врата неки чика или тета и кажу вам да спакујете своје дете, јер вам га одузимају баш зато што сте промишљали о томе да ли да га подвргнете ИНВАЗИВНОЈ процедури убацивања нечега у тело. Шта радити у датој
ситуацији?

1. Спаковати дете и љубазно се поздравити са чиком и тетом типа „Довиђења, пријатно, видимо се кад будете долазили по ово млађе!“

2. Бранити оно које сте носили девет месеци испод срца, стављали главу у торбу да га донесете на овај свет, одвајали себи од уста да га прехраните, оденете, усрећите, сачувате, одгајите, бдили над њим ноћима, бринули о њему данима, живели овај пасји живот у овој намученој земљи због њега, јер другог разлога скоро и да нема.

Господине заштитнику, бранитељу, поверенику! Нисте ми Ви дали моју децу на чување, па сте сад незадовољни и тражите другу чуварку, хранитељку, бранитељку, инкубаторку! Ја сам МАЈКА, нешто најсветије што постоји под капом небеском и одговорна сам једино пред својом савешћу и Богом! Бога смо већ давно убили, на реду је ампутација савести и срца коју Ви, несрећни човече, свесно или несвесно спроводите!

Нека Вам Господ Бог да да се покајате, своје мајке ради. Ја ћу се за Вас помолити.

др Јована Стојковић