Доктор за спинере, антидот за лобисте 6

You are currently viewing Доктор за спинере, антидот за лобисте 6

Др Јована Стојковић, председник Покрета “Живим за Србију”, своје целокупно седмо по реду обраћање уживо пратиоцима на Фејсбук страници, посветила је одговорима на њихова питања. Др Јована је без икакве задршке одговорила на сва питања о својим политичким противницима, али и потенцијалним савезницима, поздравивши промену ставова појединих колега по питању вакцина, али и указавши на то да та промена неће бити делотворна, уколико се не заложе за необавезну вакцинацију.

Она се осврнула и на подметачину о некаквим “антиваксерским покретима” које наводно финансира Пошта, и навела да Покрет “Живим за Србију” финансирају искључиво симпатизери, преко за сада веома скромних донација. С тим у вези, потврдила је да намерава да учествује на парламентарним изборима, уколико успе да обезбеди средства и потписе.

Др Јована говорила је и о томе зашто Србија нема регистар аутиста, као и због чега оболелима од хепатитиса Ц није дозвољено да се у Србији лече јефтиним генеричким лековима из Индије, већ морају да користе 100 пута скупље америчке лекове или терапију која има нежељена дејства, те истакла улогу фармакомафије повезане са влашћу у вези са овим проблемима.

Она је изнела и став о националним мањинама, истичући да у свом најужем кругу сарадника има људе који по националности нису Срби, али су Србији много лојалнији него поједини припадници нашег народа који раде за окупаторску власт и окупаторску опозицију, као и за исте такве невладине организације.