Др Јована раскринкава скандалозне и незаконите радње Лекарске коморе и власти!

You are currently viewing Др Јована раскринкава скандалозне и незаконите радње Лекарске коморе и власти!

У свом осмом по реду обраћању уживо гледаоцима на Фејсбуку, др Јована Стојковић, председник Покрета “Живим за Србију”, ексклузивно је открила каквим се све незаконитим поступцима Лекарска комора Србије, у очигледној спрези са влашћу, служи како би је оклеветала пред Судом части, и то искључиво због њене борбе за необавезну вакцинацију. Др Јована је за све своје наводе изнела материјалне доказе, показавши неосноване и непотписане пријаве против ње, пуне лажи и клевета, па чак и увреда, као и бројне друге начине на које је Комора кршила и законе и сопствени статут.

Она је такође детаљно описала монтирани процес који се против ње води, и обелоданила ко су особе које га спроводе, и каквим се радњама служе. Говорећи о проблемима кроз које пролазе борци за слободу избора, др Јована цитирала је и бројне увреде, клевете и претње упућене и њој лично, али и њеним саборцима, па и родитељима деце оболеле или преминуле после вакцинације, од којих ниједна, упркос пријавама, није процесуирана, док је њено име стављано и на кривичне опријаве, али и на стуб срама у медијима, и режимским и окупаторским.

Др Јована поручила је да од борбе за необавезну вакцинацију неће одустати, те да је зато и основала Покрет “Живим за Србију”, и позвала своје присталице да је подрже потписима и донацијама пред кандидатуру за парламентарне изборе наредне године.