Доктор за спинере, антидот за лобисте

You are currently viewing Доктор за спинере, антидот за лобисте

У свом ванредном обраћању уживо пратиоцима на Фејсбуку, др Јована Стојковић, председник Покрета “Живим за Србију”, говорила је о саслушању које је тог дана, 23. јануара 2020. године, имала у полицијској станици Савски Венац.

Др Јована је, наводећи неправилности у самом позиву на саслушање, објаснила колико је апсурдно да је полиција зове због тога што је једна жена наводно почупана током неуспелог суђења на Суду части лекарске коморе, с обзиром на то да је сама полиција саопштила да на овом догађају није било насиља.

Др Јована је указала и на занимљиву подударност – да јој је истог дана од Тужилаштва стигло обавештење да се одбацује њена кривична пријава против Владимира Цимермана и његових истомишљеника који су јој претили. Још је занимљивија подударност то што је и ову, баш као и пријаву против њеног тужиоца у процесу пред Судом части, Томислава Стевановића, одбацио исти заменик тужиоца, Драган Даниловић.

Напослетку, др Јована објаснила је и зашто Покрет “Живим за Србију” намерава да изађе на изборе, и навела због чега неће сарађивати ни са НАТО влашћу под вођством Александра Вучића, ни са НАТО опозицијом коју предводи Драган Ђилас, те још једном истакла да је због својих ставова забрањена и у режимским и у опозиционим медијима.