Све о мојој мајци

You are currently viewing Све о мојој мајци

Др Јована Стојковић, председник Покрета “Живим за Србију”, обраћање уживо пратиоцима на Фејсбуку 23. фебруара, посветила је расветљавању своје породичне историје. Она је отворено говорила о својој мајци Сањи Чековић, некадашњем функционеру СПО, народном посланику и државном секретару, откривши да ју је она научила патриотизму, али и да су међу њима постојале политичке разлике. Сања Чековић, која је одавно напустила СПО и политику Вука Драшковића, од кога никада није имала никакву материјалну корист, данас подржава политичку борбу своје ћерке, али не жели више да се јавно експонира.

Др Јована говорила је и о свом супругу Владимиру Стојковићу, који је такође психијатар, и осврнула се на злобне коментаре појединих пратилаца на мрежама, који су се чудили зашто он није добио отказ у Централном затвору, где је запослен још од 2006. године. Она је истакла да је тешко дати отказ некоме ко свој посао годинама ради без иједне мрље, али да је зато могућа медијска сатанизација.

Напослетку, др Јована споменула је и своју децу, поручивши свим радозналцима да се, како су се њена сазнања о вакцинама мењала, мењала и њена пракса када је у питању њихова вакцинација.