Вакцинација ума

You are currently viewing Вакцинација ума

У данашњем обраћању, адвокат Милина Дорић је споменула проблем глобалног утицаја “светске струке” на формирање мишљења али и страха код људи.

Када не дате све информације људима и када им не кажете истину, људи ће у том страху наћи оправдање за свако одузимање њихових права.

Ко нам врши притиске на ум? На развој? На вољу и на мишљење? Исти они који су се деценијама трудили да се створи ова ситуација данас. Нико не сме да критикује карантин, јер је карантин “одличан” у борби.

На неповерење у Светску здравствену  организацију, др Јована Стојковић истицала је давних дана, али су је тада утишавали говорећи јој да је екстремна. Сада исти ти користе све њене аргументе у политичкој борби и исте податке Светске здравствене организације који су крајње проблематични.

Ситуација коју имамо данас резултат је свега што се дешавало пре. Др Јована је упозоравала на овакав сценарио. Звучало је као теорија завере, а заправо све је то пракса намере, намере истих оних који одлучују и о томе шта ћемо јести и шта ћемо пити, и шта ће се у наше тело иглом уносити.

Адвокат Милина Дорић

09.04.2020.