Ваистину вакциНАЦИја

You are currently viewing Ваистину вакциНАЦИја

У свом другом обраћању уживо током ванредног стања пратиоцима на Фејсбуку, др Јована Стојковић, председник Покрета “Живим за Србију”, говорила је о последицама паникдемије коронавируса, с посебним освртом на вакцину, чију производњу финансира Бил Гејтс.

Др Јована је, наводећи званичне податке државних званичника и установа широм света, показала да је потпуно неоправдано затварање целокупног становништва у карантин, те указала на бројне опасности које нам тек следе. Она је објаснила да се све државе света у наводној борби са вирусом понашају униформно, по инструкцијама Светске здравствене организације, иначе приватне организације, па тако и наша, која драконске мере којима уништава домаћу привреду, правда мишљењем “струке”.

Др Јована обелоданила је да се вакцина против коронавируса прави по досад невиђеној убрзаној процедури, те да је прескочено, иначе обавезно, тестирање на животињама, већ се одмах прешло на испробавање вакцине на људима, што може имати несагледиве последице. Цитирајући лажног филантропа Била Гејтса, који иначе нема никакве везе са медицином, др Јована указала је на опасност да ће неиспитана и вероватно небезбедна и неефикасна вакцина бити обавезна за целокупно светско становништво – ако се томе не супротставимо.