Адвокат Милина Дорић – уживо обраћање број 13

You are currently viewing Адвокат Милина Дорић – уживо обраћање број 13

У свом обраћању, адвокат Милина Дорић, позвала је све поштоване саборце да подрже Покрет “Живим за Србију” на предстојећим изборима, који ће на исте ићи са листом “покрет Левијатан – Живим за Србију” тако што ће изјаву потписати и оверити свој потпис, а 21. јуна на изборима подржати политику Др Јоване Стојковић.

У свом обраћању Милина је нагласила, да родитељи и грађани треба да обрате пажњу на чудну појаву који имамо прилике да видимо у протеклих пар недеља, а то је да су многи политичари почели да говоре о вакцинама, о ризику које вакцинација носи као и о томе да вакцинација мора да буде ствар избора.
Та појава је само доказ да власт шаље бирачима некакву алтернативу Др Јовани Стојковић како би се њени потенцијални бирачи определили управо за ту алтернативу- њих који неће у скупштини решити проблем обавезне вакцинације јер ни до сада ту тему нису начињали нити спомињали. Та напрасна “брига и брижност” о кршењу људских права путем обавезне вакцинације, само је добро усмерен пројектил власти и службе у циљу разбијања гласачког тела које би засигурно свој глас дали докторки. Како то одједном сви спомињу вакцине а нису пружили подршку Др Јовани када су је управо због те теме- вакцинације прогањали и шиканирали? Народ мора да зна истину а то је да се једино Др Јована на овим просторима истински борила за НЕОБАВЕЗНУ ВАКЦИНАЦИЈУ. Народ мора да зна политичари који сада говоре о тој теми, за исто то су изгубили кредибилитет јер су четири године ћутали у парламенту и нису о овој теми хтели ни реч да кажу.