Зашто ћу гласати за листу 21?

You are currently viewing Зашто ћу гласати за листу 21?

Одлучио сам након 11 година негласања – да ове године гласам.

Зашто?

Изрека каже “мудар пази на кораке своје, а будала верује свашта”.

Е тако и наш народ, дођу и крену да им причају бајке и они похитају одмах на те лепе приче и после ти њихови дођу на власт, ништа не ураде и разочарају се.

И онда се свело на то да бирају између два зла “мање зло”.

Ми треба да бирамо добро – и ја хоћу да бирам добро, а не мање зло.

С обзиром да се цео овај демо(н)кратски либерални блок распада (Трифуновић, Јеремић, Тадић, Чеда Јовановић, Радуловић, Метла, 1од5 милиона итд) и нема апсолутно никакву идеологију, а и ту сам испратио ћелу причу од малена јер је ћале од ’88ме заклети ДС демократа.

“Ми ћемо да укинемо корупцију, Вуле ће да изда Косово, ме-ме-ме” и не капирају да је цео систем лош тј. демократија и да у њему ти имаш врло мало простора за борбу, поготово што је Србија окупирана од стране светских НАТО зликоваца.

Чекају да Вулета смене тако што ће да се курвају и додворавају страним НАТО лобистима јер знају да без њих ништа не могу, као што нису могли ни 2000те да сруше Слобу без странаца.

Па као онда #бојкот2020 јер су неспособни да ураде било шта. Па онда као нећемо бојкот јер не знају шта после бојкота? 😄 Хит.

Тако да смо њих одмах отписали и гледати их како се грче и муче по Бљуцу, Н(ДХ)1, Данас, Нова и другим страним – ЦНН, Рингиер, ББЦ експозитурама је трагикомедија (посебно погледати утисак недеље са Трифуновићем и Радуловићем)

Међутим онда остаје неки патриотски блок да се погледа.

А тамо исто чемер и јад. Од 39 патриотских опција ниједна нема никакву теолошку писменост, а хоће да буду патриоте.

Ного, Сандуловић, Бошко Обрадовић, Милица Заветница, ПОКС, РОД и слични су екипа која само србује и ништа паметно не ради, нити капира како се води политика.

Утркују се ко ће више да пљује власт и то их је довело – ето докле, Вуле никад јачи, само му чине услугу. А неки од њих врло вероватно су и његови као што је нпр. Шешељ.

Тако да је и у том тужном патриотског блоку остала једна жена која ево већ добре 3-4 године колико ја пратим се бори као лав.

Покушали су да је дискредитују, да јој узму посао, да је сатанизују, да јој прете, да је малтретирају, да учине све што је у њиховој моћи – само зато што је почела да говори о штетности вакцинације.

Зато што је укључила мозак и видела на терену, као лекар, да све више деце има разне менталне поремећаје, а да деца немају ни 3 године.

Заврнула је рукаве и почела да износи званичне податке и истраживања која говоре колико је вакцинација опасна. На РТС-у у емисији код Оливере Ковачевић “Да Можда Не” је одвалила аргументима др Дарију Кисић Тепавчевић и др Срђана Јанковића. Толико јако да су након те емисије забранили свим нашим лекарима конвенционалне медицине да дебатује са њом. А затим су и њу престали да зову по медијским кућама.

У међувремену је скапирала колико је то велика криминална екипа из Светске здравствене организације, а чију параноју и контрадикторне ставове смо могли да видимо током ове пандемије, па је разумела да све за шта може да се бори је да вакцинација буде необавезна као што је у већини ЕУ земаља.

Нажалост, увек има људи који не желе да размишљају, већ воле да слушају ауторитете и да уносе у себе отрове, мислећи да тако себи дижу имунитет – иако игноришу и даље да се све више вакцина прима, а све болеснија деца са све тежим облицима ретких болести.

Тако да ја, као неко ко се залаже за ТЕОКРАТИЈУ, ћу гласати ове године за Др Јовану Стојковић јер једина на терену се заиста борила за здравље наше деце, за необавезну вакцинацију. И то је идеолошки циљ, не интересни, иако је као лекар могла да ради као и већина њених осталих колега – да ћути или да се залаже за то, имала би интереса и у виду новца и у виду моћи, тако да би врло вероватно до сад била високо рангирана на власти или у свету с обзиром на њен велики интелектуални капацитет и пронциљивост. Само што би била на страни лажне, секташке медицинске струке, а то њен морални кодекс не дозвољава.

Она једина у свом програму се залаже за необавезну вакцинацију и радила је активно ових пар година на томе.

И за крај скочиће сад неки полуполупани што тиме ја подржавам и Левијатан јер је она са њима у коалицији.

Левијатан какав год био је једини њу подржао од свих патриотских блокова. Свима је она послала дописе да се око необавезне вакцинације удруже и Левијатан се једини одазвао.

Тако да су показали муда, као што и умеју, а то како они изгледају и да ли су намрштени је само показатељ колико је овом народу битно како неко изгледа и како говори уместо “шта ради”.

Ено Вук Јеремић вам лепо прича и лепо изгледа у оделу, а за време његове владавине и његових отишло је Косово, Црна Гора, војни врх похапшен, признавали геноцид, ниси смео да изнесеш другачије мишљење, приватизовали и расточили нашу привреду итд.

Они се момци боре за животиње и против педофилије на свој начин, неком се то допада, неком не – али ја не видим ништа лоше у томе што покушавају да спасу животиње од њихових ненормалних и неспособних власника. Уз то њихов највећи плус је што су стали уз др Јовану Стојковић.

За сам крај – није битно да ли ће др Јована Стојковић ући у парламент или не, она је већ одрадила тону ствари, пружила са својим тимом огромну помоћ родитељима чија су деца оштећена од вакцине или родитељима који нису знали како да изађу на крај са системом који захтева да ти боду и уништавају биолошки дете.

Свакако, ако уђе у парламент има да освежи политичку сцену и има да се промешају карте, а ако Бог да, не бих имао проблем да буде и први женски председник ове земље када међу нама су све килави Радовани у политици. И то све тако нека иде док не обновимо теократију.

Зато 21. јуна ћу заокружити 21 иако се др Јована и ја нисмо увек по свим питањима слагали – она је жена ЛАВ који ради лавовски посао и зато јој безгранично хвала.

На мени је то да признам, а свако ко има иоле мозга треба њу и ове дивне мајке и жене подржати ове године на изборима јер оне су у рангу великих жена као што је то била Милунка Савић, Милица Хребељановић, Књегиња Љубица, Дијана Будисављевић и многе друге.

Хвала Јована Стојковић и Милина Дорић за све што сте урадиле за нас родитеље и нашу децу! ❤ Ми смо због вас здравији људи.

Владимир Трифуновић