Др Јована Стојковић у тиму Роберта Ф. Кенедија

You are currently viewing Др Јована Стојковић у тиму Роберта Ф. Кенедија

Др Јована Стојковић којој је недавно за њену дугогодишњу борбу за слободу избора приликом вакцинације, лично послао писмо подршке синовац бившег америчког председника Џона Кенедија, Роберт Ф. Кенеди, сада је званично и члан тима професионалаца његове организације Children’s Health Defence (“Дечја здравствена заштита”).

Организација Children’s Health Defence је организација која предвиђа свет у ком више неће бити епидемија које угрожавају здравље деце. Њена мисија је да се агресивним радом на откривању узрока, елиминацијом изложености штетним факторима, идентификацијом и праћењем одговорних за настанак повреде здравља деце, њиховим процесуирањем и успостављањем система мера заштите,  епидемије заувек окончају.

Као део одговорности за оне који су одговорни за наношење штете, Children’s Health Defence планира да покрене више правних иницијатива у циљу заштите здравља здраве деце, и приведе правди одговорне за ону која су повређена.

“С обзиром да више од половине деце наше земље пати од једног или више хроничних болести, а наше савезне агенције не раде ништа како би помогле или бар признале да ту постоји проблем, наши колективни напори да се зауставе епидемије су критични.

Наш тим је посвећен здрављу људи и наше планете. Радимо то из више разлога. Неки од нас имају децу која су повређена. Неки од нас су доживели неправду и осећају потребу да ураде оно што други не смеју. Неки од нас су фокусирани на захтев за научним интегритетом, други на побољшање здравља ове и будућих генерација. Неки од нас су вољни да помогну на било који начин. Али једна ствар коју сви делимо је наше страствено уверење да имамо јавне здравствене политике и праксе које штете нашој деци. За добро здравље наше деце и планете, агитујемо за спровођење више истраживања и јавну доступност информација.” Роберт Ф. Кенеди

https://www.youtube.com/watch?time_continue=222&v=RqIyt5bKm68&feature=emb_title

 

Веб-сајт: https://www.childrenshealthdefense.org

Писмо Роберта Кенедија др Јовани Стојковић:

http://zivimzasrbiju.com/%D0%B4%D1%80-%D1%98%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D1%83-%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%98%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%9B-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%BE-%D0%BA%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D0%B4%D0%B8-%D1%83-%D0%B1/