ОД КОНТРОЛЕ РАЂАЊА И ПЛАНИРАНОГ РОДИТЕЉСТВА ДО ВАКЦИНА, МАРГАРЕТ САНГЕР И ГЕЈТС СТАРИЈИ

You are currently viewing ОД КОНТРОЛЕ РАЂАЊА И ПЛАНИРАНОГ РОДИТЕЉСТВА ДО ВАКЦИНА, МАРГАРЕТ САНГЕР И ГЕЈТС СТАРИЈИ

На почетку да кажем да је овај текст резултат превода делова из два чланка, (уз мале дигресије), чија ће веза бити на дну објаве. Разлог зашто сам ово саставио је тај да ми се учинило да сам (налетевши на ове текстове) у њима уочио необориве доказе да су Гејтсове вакцине део истог плана који је спроводио и његов отац. Сасвим је случајно да Гејтс јуниор заговара депопулацију становништва вакцинама, што се подудара са очевим програмом: контрацепције, стерилизације и абортуса? Или је то један те исти план?

Треба још нагласити да иза свега стоји Рокфелер фамилија, који су били финансијери и сарадници и оца и сина, Гејтса сениора и Гејтса јуниора. Они стоје иза психијатра Кинслија (који је познат по сексуалним експериментима над децом, и који је написао “психијатријску библију Америке”, од чега је отпочела сексуална револуција), и стоје иза “МК Ултра” пројеката контроле ума, иза пребацивања нацистичких научника у Америку (Операција Спајалица – Paperclip), и иза Сороша, Фаучија, Трилатерале, Билдерберга, СЗО и ММФ-а, итд, итд. Вероватно иза сваког могућег зла на планети земљи лебди сенка Рокфелер и Ротшилд вампира.

Маргарет Сангер прекрива уста у знак протеста након што јој је ускраћено право да говори о контроли рађања, 17. априла 1929.
Margaret Sanger covers her mouth in protest after being denied the right to talk about birth control, April 17, 1929.

Гејтсов отац Вилијам Хенри Гејтс Други, познатији као Гејтс Сениор (старији), био је дугогодишњи руководилац центра за “Планирано родитељство”. Гејтс старији је иначе био најближи сарадник са фамилијом Рокфелер (на слици). Али да се вратимо уназад на саме почетке.

“Планирано родитељство” је скраћени термин који је настао од првобитне организације коју је основала феминсткиња и еугеничарка Маргарет Сангер: “Planned Parenthood Federation of America”. Ова организација је прва увела контролу рађања, контрацепцију и контролу плодности, и абортус. Сангерова је постала позната по свом чувеном памфлету: “Family Limitations” из далеке 1914. године. Овај памфлет је штампан у огромном тиражу и сматра се да је променио Америку и свет, јер је то прва масовна пропаганда о абортусима и контрацепцији. Када је памфлет пуштен у штампу Сангерова је морала да емигрира у Британију, због нарушавања Америчког закона, али већ 1916. године је ослобођена оптужби тадашњег закона, (моћници су модификовали како закон тако и свест популације), и исте године отвара прву клинику за контролу рађања. 1921. године Сангерова оснива: American Birth Control League in 1921,[5] which changed its name to Planned Parenthood in 1942.

Али шта се заправо крије иза пројекта “Планирано родитељство”? Крије се расистичка агенда белачких колонизатора и моћника да смање популацију црнаца и латиноса (и тзв. белог смећа) у Америци! Касније су своју агенду проширили на земље “Трећег света”, Африку и Индију, а напослетку и на све земље света. Интернет је преплављен информацијама о масовним стерилизацијама жена у Индији, Гејтсовим вакцинама, где је поднета и тужба против “Гејтс фондације”. У Африци се такође врше “испитивања” на вакцинама, које су у ствари само планска депопулациона стратегија смањења популације стерилизацијом и сакаћењем. Познат је случај када је ХПВ вакцином обогаљено на хиљаде Африканаца.

Да се вратимо на Сангерову, она је чак учествовала и на КјуКулусКлан скуповима, и промовисала је “Negro Project”. Остале су упамћене њене речи из 8. априла 1923: “контрола рађања означава ослобођење и неговање бољих расних елемената у друштву, и постепено сузбијање, уклањање, и евентуално истеривање неисправних сталежа – оних људских корова који прете процвату најцењенијих цветова америчке цивилизације.“ До данашњег дана 79% клиника за абортус “планираног родитељства” се налазе на пешачкој удаљености од афроамеричких или латиноамеричких насеља, (карта приложена у чланку: “Bill gates has been controlling WHO”).
Подробније о истинским идеолошким убеђењима Сангерове, замаскираним у “права за жене”, проналазимо у чланку: “Planned Parenthood: the Biggest Bastion of Eugenics and White Supremacy in America”.

Закон који је Сангерова називала „храбрим“, а који је спровођен на тзв. “Генетским Здравственим Судовима” (Genetic Health Courts). Ови судови су се састојали од судије и лекара који су имали моћ присилне стерилизације појединаца, који болују од наследних болести и „недостатака“, укључујући и алкохолизам. До 1945. ови судови су присилно стерилисали преко 400 000 људи!

Занимљиво је да ниједан од услова који су прописани овим законом не укључује расне или верске критеријуме. Холокауст још није почео 1934. године. Па зашто је Сангерова осећала потребу да се дистанцира од те расне и религиозне дефиниције „неподобности“?

Нацисти су свој закон засновали на Сједињеним Државама. Модел који је написао Хари Х. Лауглин, председник Америчког Друштва за Еугенику и заговорник присилне стерилизације. Сангерова и Лауглин били су блиски савезници; на конференцији о контроли рађања 1923. године у Чикагу, она је рекла Лауглину да верује да ће: “ова конференција учинити много за обједињавање Еугеничког покрета и покрета за контролу рађања, јер ипак ова два покрета требају бити десна и лева рука једног тела .”

Ипак, Сангерова је била све само не суздржана од своје подршке присилној стерилизацији „неподобних“ (forced sterilization of the “unfit”), појам који је често користила у својим списима. Немачки закон изазвао је жестоку расправу међу групама Еугенике у Америци и Европе, многе од ових група су аплаудирале Немачкој и захтевале сличне законе о стерилизацији у својим земљама.
Главна организација међу тим еугеничким присталицама била је Сангерова америчка лига за контролу рађања – касније преименована у “Планирано родитељство” – чије саопштење за јавност позива Владу да стерилише „милионе појединаца“, овај податак је елегантно изостављен из ласкаве биографије Сангерове. Саопштење је објављено 7. фебруара 1934, само неколико недеља пре њеног писма Ласелу Јр-у.

Писмо Сангерове:

“За просечног, нормалног и одговорног родитеља контрола рађања је неопходна – посебно због тога да се направи размак (у годинама) између деце, или ограничавању величине породице с обзиром на мајчино здравље и очеве приходе. Али у овој земљи постоје стотине хиљада, можда милиони појединаца који не поштују моралну одговорност да се брину о деци, нити схватају озбиљност неодговорног рађања деце. Те људе треба стерилисати. Они се могу класификовати као морони, ментално дефектни, малоумни, да пате од неких облика лудила – за које је лек сумњив или несигуран. Не укључујући оне који пате од епилепсије и других преносивих болести.”

Сангерова и Америчка лига за контролу рађања чак су предложили да се пензије исплаћују „свим сиромашнима, кретенима, неспособнима, ментално и морално оштећеним особама, које ће се подвргнути стерилизацији“. То је, закључили су, много боље решење од „пребацити им новчану накнаду док се они умножавају десетоструко“.

Да ли је Маргарет Сангер била бела расисткиња? Одговор је готово сигурно да није – иако је поносно говорила пред женама Ку Клук Клана и често писала о „побољшању расе“. (Напомена преводиоца: ја се са овом тврдњом не слажем, јашта него је била расисткиња, најморбиднијег и најсадистичкијег типа, па све о њој вришти о томе, али сам оставио јер је тако било у изворном тексту).

Међутим, по савременим стандардима левице, њу би требало сматрати највећим расистом. Размислите о њеном третману аустралијских Абориџина као компулзивним силоватељима:

(Напомена преводиоца: прочитати књиге антиколонијалног писца и антрополога српског порекла – Б. Вонгара, Сретена Божића, његове књиге су преведене на српски и изашле су у издавачкој кући “Јасен”, у Београду. Такође, имати на уму да постоји још десетак великих антиколонијалних писаца, с тим у вези препоручујем рад наше ауторке Јелене Арсенијевић Митић чија је дисертација доступна на интернету.

ДИСКУРС О (ПОСТ)КОЛОНИЈАЛИЗМУ У ДЕЛИМА Б. ВОНГАРА И Ж. М. Г. ЛЕ КЛЕЗИОА

Антиколонијална књижевност има ове писце: Еме Сезеро, Вонгар, Ле Клезоа, Фанон, Сојинка, Ачебе, Барака, Фреир, Боало, Галеано, Саид, Јанг, Линдквист, Пилџер, итд.).

Наставак: Размислите о њеном третману аустралијских Абориџана као компулзивним силоватељима:

“Што се ниже спуштамо на лествици људског развоја, то мање сексуалне контроле налазимо. Каже се да су аустралијски Абориџини најнижа позната раса људске врсте, само корак виша од шимпанзе у развоју мозга, међу њима има тако мало сексуалне контроле да их само полицијска власт спречава од тога да упражњавају сексуално задовољство на улици.”
Сангерова каустична ароганција и патернализам уткани су у данашње Планирано родитељство, које одаје почаст њеном расистичком наслеђу у свом највишем признању: Награда Маргарет Сангер, (Margaret Sanger Award).

Све у свему, како год да обрнете, то је заоставштина Планираног родитељства – најмоћнији бастион еугенике и белог расизма у Америци.

Као што је већ речено отац Била Гејтса је био руководилац (шеф) “Планираног родитељства”, наследивши ово место од Сангерове. Многи су ово сматрали маскирањем да се оправда абортус међу небелачким становништвом, да би се смањио њихов број, за које се толико тобоже брину. Гејтс старији је подржао и покрет за климатске промене. Билл Гатес је у једном интервјуу рекао: „Кад сам одрастао, моји родитељи су скоро били укључени у разне добротворне ствари, мој отац је био шеф “Планираног родитељства”.

Чини се да Гејтс иде стазама свога оца. Његова супруга Мелинда Гатес, сматра да је абортус средство за ослобађање жена, a има троје деце… Наравно, сви знамо да је абортус само средство за еугенику над циљаном популацијом.

Мало ко зна да се овај пројекат еугенике наставља у међународним размерама захваљујући огромном богатству Била Гејтса. 1965. Рокефелерова фондација била је значајан донатор “Међународној федерацији за планирано родитељство”. До данас је Фондација “Бил и Мелинда Гејтс” потрошила милијарде на контролу прираштаја становништва у Африци, и широм Трећег света.

Бил Гејтс подржава климатске промене и равноправност полова, што је такође “ослобађање” жена и подстрек да немају децу. Да ли Гејтс само наставља посао свог оца мењајући етикету? У свету осигурања купујете осигурање од пожара, незгоде и крађе. Међутим, не купујете „осигурање од смрти“, јер су људи то сматрали лошом срећом. Али када су променили ознаку у „животно осигурање“ одједном је постало претиж да се има ово осигурање. Планирано родитељство је дуго имало расистичку конотацију. Али ако само промените етикету у „родна равноправност“, све је добро!

Требали бисмо викати сваком политичару у свакој земљи да (1) државне институције обуставе прихватање било каквих приватних донација, под хитно! И под (2) покретање истраге о везама са Гејтсом у целом свету.
Ми имамо право да будемо слободни, а не обележени и напасани попут стоке!

Извори:

https://capitalresearch.org/article/planned-parenthood-the-biggest-bastion-of-eugenics-and-white-supremacy-in-america/?fbclid=IwAR1irkmiUslwYVBxI-BI8Rbysicy8G2sa32SxBNndL8N6UNcc0Ih_Uw3uQY

 

Написао:

Брат Србин богоруковођеном руком, греха свога свестан, жарко љубећ Бога и Србију