Антитеоретичари завере

You are currently viewing Антитеоретичари завере

Да ми је мозак антитеоритечара завере да одморим душу.
Мора да је много добро онима који верују да густи сплетови млазница на небу нису запрашивање из ваздуха, већ нагли процват авио-саобраћаја над Србијом.

Да се 5Г мрежа уводи зато што неко брине имамо ли довољно брз интернет и скидамо ли филмове без застоја.

Да Бил Гејтс улаже милијарде у вакцине зато што му срце пуца за наше и наших баба здравље.

Да нема ХАРП-антена и управљања временским приликама, већ поплаве које сваког пролећа односе усеве и потапају читаве вароши долазе од ”отапања Антарктика” и ”климатских промена”.

Да УН, ЕУ, ММФ, СЗО, НАТО и друге скраћенице нису оруђе западних сатаниста за успостављање планетарне хегемоније, већ ”међународне институције” које даноноћно брину да ли је човечанство здраво, сито, одевено, обувено, има ли посао, кров над главом и је ли испоштовано у свим својим правима.

Сигурно је лепо и слатко веровати да у савременом свету не постоји никаква закулиса, да је све баш онакво какво ти се јавља пред очима и каквим се представља преко медија ( ”независних” наравно ) и да постоји само зато да би теби омогућило да се избориш за своју срећу. Бар онако лепо и слатко каква кажу да је и ”бела смрт”, кад се пијан стровалиш у снег и заспиш на мразу. Једини је проблем што се из таквог сна нико никада није пробудио нити вратио у живот.

А управо су такви и снови о ”срећној будућности човечанства” коју доносе научници, милијардери-филантропи и безбројни доброжелећи ”хуманисти” – једном ако им се препустиш са собом си завршио.

Светислав Пушоњић

Извор:

https://m.facebook.com/100002273166421/posts/3324763007609439/