Милан Сантрач: др Јовану Стојковић за председницу државе!

You are currently viewing Милан Сантрач: др Јовану Стојковић за председницу државе!

ОРГАНИЗУЈМО СЕ САД, БУДИМО СПРЕМНИ ЗА ПРЕДСЈЕДНИЧКЕ ИЗБОРЕ !

ДР ЈОВАНУ СТОЈКОВИЋ ЗА ПРЕДСЈЕДНИЦУ ДРЖАВЕ !

Већ неко вријеме размишљам, ослушкујем, пратим и надам се кад ће неко покренути озбиљну иницијативу која би могла и требала донијети мало сунца, топлог и пријатног вјетра на нашу, српску политичку позорницу. Чекам а изгледа да је то залудна работа јер су се успавали српски “витезови” или су заглавили на неком сплаву, можда у кладионици. Важно им је ко ће побиједити у британској, ко у њемачкој, шпанској или којој другој лиги мада од тога неће имати никакве користи. Питам се гдје су српске “хероине”, оне што мало желе, тек да их неки каваљер изведе на вечеру, да му праве душтво на годишњем одмору. Ријетке су оне којима се оствари таква жеља а и оне, осим авантуре, неће имати друге користи. Ипак, већина их сједи испред телевизора и прати неку јефтину турску серију или ријалити програм.

На ове споменуте не рачунам да би помогле и пружиле помоћ уостварењу бољег живота. Рачунам на оне самосвјесне мајке које тако брину о својој дјеци, које су одане својој породици, на учитељице, фризерке , докторке и медицинске сестре, правнице, службенице…..на очеве који су добри људи и супружници, вриједни радници, адвокати, лијечници, инжењери, професори, трговци, бравари, механичари….има их у свим професијама. На њих се ваља ослонити, у њих морамо вјеровати и од њих очекујем помоћ.
Питате се за какву помоћ?
За иницијативу коју сам споменуо у првој реченици. Свједоци смо да Србија нема ваљану парламентарну ни ванпарламентарну опозицију. Они који се тако представљају исти су као ови што владају. Једни и други су се смјењивали на власти, обећавали куле и градове али народу и држави нису донијели добро.

Морамо, или нас бити неће, сами потражити међу собом оне који ће бити на нашој, народној страни, морамо пронаћи особу која има снаге, воље и знања да изађе на политичку позорницу и да се бори за добро свих грађана ове наше лијепе Србије. Та особа не смије бити издајник, не смије заступати глобалисте и сатанисте, не смије ништа скривати од народа….Мора бити узоран грађанин, вјеран породици и нашим традиционалним, културним вриједностима. Та особа мора бити свјесна свих дешавања у свијету, мора знати разабрати жито од кукоља.

Имамо ли ми такву особу међу нама?

Наравно да имамо !

Она је већ постала понос за један дио народа али би могла постати и за остале. Имали смо прилике увјерити се у њену рјечитост. Мало је оних који нису чули за њу, који нису прочитали неки њен текст, погледали видео снимак. Јасно је да говорим о др Јовани Стојковић која се већ експонирала својом несебичном борбом о слободу избора за вакцине. Да би била успјешна у тој борби основала је странку Живим за Србију што значи да је технички и административни дио посла већ одрадила. На протеклим, парламентарним изборима није успјела ући у Скупштину. Сувише касно је основала странку, није имала приступ медијима и то је донијело негативан резултат.
Али, за двије године требају се одржати предсједнички избори. То је шанса за нас да промијенимо предсједника, да на чело државе дође неко вриједан тог предстола. Особа која би могла заузети то мјесто је др Јована Стојковић.

Наравно, за то нам је потребан њен пристанак. Она се од свих, које знамо на политичкој позорници, разликује, она има оно што нико од њих нема. Она је поштена, остварена у својој професији, остварена као супруга и мајка, она је постигла оно о чему људи сањају. Ипак, она се није задовољила пуким конформизмом, није прихватила да посматра какве све неправде, издаје и ујдурме политичари чине народу већ је ријешила да се бори за наш народ. Није напустила земљу и отишла да ради за велику плату у некој развијеној земљи. Остала је овдје да се бори за дјецу, омладину, за поштене мајке и очеве, за народ.

Иза свих других политичара стоје странке, стране обавјештајне службе, тајкуни…..а иза др Јоване тренутно не стоји нико. Али то можемо промијенити јер знам неког ко је снажнији, ко има већу моћ од свих тајкуна и преварантских странака а тај неко смо сви ми, народ. Зато вас позивам да на све начине пружамо подршку др Јовани, да се они који желе укључе у њену странку Живим за Србију и да активно заступате њене ставове јер су они ставови свих нас. На мојој листи пријатеља има вас 5 хиљада, рачунам да бар половина дијели моје мишљење које сам овдје изнио. Свако од вас има, ако не хиљаде онда, неколико стотина пријатеља. Добар дио времена сви проводимо на друштвеним мрежама, искористимо га да подржимо ту младу докторку да је кандидујемо на изборима за предсједника. Зато од вас очекујем да дијелите овај текст и да замолите своје пријатеље са листа да то исто учине.

Учинимо ли то, геометријском прогресијом постаћемо најбројнија и најснажнија, стварна опозиција садашњој власти. На тај начин створићемо шансу за све људе да више никад не говоре како немају за кога гласати. Имаћемо свог кандидата, др Јовану Стојковић. Знамо да су жене често већи борци од мушкараца. Ни један јој неће смјети изаћи на црту јер она је супруга, мајка, докторка, она је поштена.

Још једном вас молим дијелите овај текст и сачувајте га како би га објављивали на својим страницама више пута. Тако би потсјећали људе на оно шта нам ваља чинити и тако би позивали нове пријатеље да нам се придруже. До сад се говорило како никог нема да покрене иницијативу, да организује људе, да се онај дио свјесног и незадовољног народа уједини и организовано побиједи ове који служе глобалистима. Ево, сад смо ми ту, подржите ли ову идеју учинићемо добро себи и својој дјеци обезбједити бољу будућност.