БОЛЕСТ ДВОСТРУКИХ АРШИНА

You are currently viewing БОЛЕСТ ДВОСТРУКИХ АРШИНА

 

Ако кажу да су Вучић и Мило исти или слични, ако кажу да се и овде и тамо исто или слично гази Устав, да влада тиранија, ако кажу да је диктатура у садејству са криминалом једнако или слично заступљена и у Црној Гори и у Србији…

Ако знамо да је Мило много дуже на власти у Црној Гори од Вучића у Србији, ако знамо да је све у његовим рукама, па и изборни систем и медији, и да, ако СНС намешта изборе у Србији, много боље брже и јаче то намештање може да одради овај у Црној Гори, како је онда могуће да исти они који су позивали на бојкот избора у Србији, сада позивају на излазак на изборе у Црној Гори? По чему су Милови избори поштенији од Вучићевих? Тамо неће бити намештених избори? У Црној Гори диктатура може да се реши изборима, а овде није изборима могло јер су избори намештени?

Како је могуће да иста постава људи који су овде пљували сваког ко је изашао на “Вучићеве” изборе, сада поздрављају изборе у Црној Гори и позивају људе да изађу на изборе у Црној Гори, успут говорећи да Мило ради све исто као Вучић. само много дуже много више и много интензивније. Његови избори нису намештени? Само су у Србији намештени? У Црној Гори ће глас народа победити и треба изаћи и Мило неће наместити изборе, али у Србији се бојкотовало, са једним јединим циљем да СНС добије ову већину.

Видимо сада, тог позива на бојкот у Црној Гори нема, тамо диктатура толико цвета да је са њом процветала и демократија, па треба изаћи на изборе и демократски победити.

Како је могуће да толико очигледно, заговорници бојкота у Србији показују своју недоследност и заговарају излазак на изборе у Црној Гори?

Под којом шифром међународне класификасије болести се ова тешка болест двоструког аршина означава?

Народе шта ти је? Зашто не видиш? Зашто не чујеш? Ко ти је одузео право да мислиш својом главом?

Милина Дорић