Технолошки џинови и цензура – исти људи који профитирају од карантина цензуришу критиковање истог

You are currently viewing Технолошки џинови и цензура – исти људи који профитирају од карантина цензуришу критиковање истог

Аутор Роберт Кенеди млађи

Исте пренадуване гигантске компаније сада се хране лешевима наше уништене средње класе и рапидно трансформишу Америку која је некада била поносна на своју демократију у полицијску државу цензуре и надзора.

Како је Наоми Клајн забележила у свом познатом делу Катастрофични капитализам, тоталитарни елементи и владајуће елите су кроз историју махинално користиле кризу као прилику да нагомилају своје богатство.

Стратегија, отрцана као стара муштикла, је да се разбукте страхови јавности да би се оправдало наметање ауторитативних контрола и цензуре, а самим тим дозволити олигарсима да ућуткају протестовање против грабљења власти и њихове „на велико“ приватизације јавних површина, да се заувек доведе 100.000 малих бизниса до банкротства укључујући и 41.000 мали бизнис у власништву црнаца за које су биле потребне три генерације да се изграде. Предвођени Билом Гејтсом, Силиконска долина је аплаудирала са клупа за резервне играче када су медицински шарлатани распламсавали панику око пандемије, сатерала светску популацију у кућни притвор и уништила глобалну економију.

Силиконска долина се товила док су се замаскиране и изоловане породице окренуле друштвеним медијима и Амазону. За пет месеци, због њиховог карантина, је 48 милиона Американаца остало без посла, заувек су отерали преко 100.000 малих бизниса у банкротство.

Ове социјалне политике су такође покренуле неумитно рушење система социјалне сигурности која је неговала просперитет средње класе. Званичници влада су већ почели да ликвидирају стогодишње тековине, да би исплатили акумулирани дуг карантина. Кажите збогом школској ужини, здравственој нези, универзитетским стипендијама итд.

Технолошке аждаје су искористиле затварање да убрзају изградњу својих 5 Г мрежа сателита, антена, биометричког препознавања лица и инфраструктуре коју ће користити да би нас приморали на послушност, да би сузбили дисиденте и да би контролисали бес када се свет коначно буде пробудио ка чињеници да су нам украли демократију, наша грађанска права, нашу земљу и начин живота док смо се ми сагињали у оркестрираном страху од болести која је само обичан грип.

Превод: anglo.world.translations@gmail.com

Извор:https://childrenshealthdefense.org/news/tech-titans-and-censorship-the-same-people-profiting-from-the-quarantine-are-censoring-criticisms-of-it/