Деветнаест истина које вам ваша држава неће рећи о Ковид-19 – Др Вернон Kоулман

You are currently viewing Деветнаест истина које вам ваша држава неће рећи о Ковид-19 – Др Вернон Kоулман
 1. Од 19. марта, Ковид-19 није више била класификованa као болест са великим последицама. Званично је реградиран на ниво грипа. А већ неколико дана касније, британска влада је увела најопресивније законодавне мере у британској историји, а буквално свако у земљи jе стављен у кућни притвор.
 2. Британска влада је признала да ће више људи умрети као резултат локдaуна (затварања државе the lockdown прим. прев) него од Ковид-19. Није претеривање рећи да је овај лек гори него болест. Стопе самоубистава међу децом и одраслима су пораслe.
 3. У Америци, Центар за контролу болести је признао да је њихова почетна процена броја смртних случајева искључиво од Ковид-19 била нетачна за 94%. Права цифра за број умрлих изазваних од Ковид-19 је само 6 % претходно објављеног званичног укупног броја.
 4. Британска влада је признала да су манипулисане бројке умрлих од Ковид-19. Неколико месеци, сви који су преминули и који су имали позитиван тест на корона вирус су били подведени под смртне случајеве од Ковид-19. Данас, само они који умру у року од 28 дана од тестирања позитивно ће бити наведени као Ковид-19 смртни случајеви. То и даље значи да ако вам тест буде позитиван на коронавирус и ако вас прегази аутобус у року од 28 дана, да ћете званично преминути од Ковид-19.
 5. Грип усмрти до 650.000 људи широм света сваке године. То је знатно више него истински број смртних случајева од Ковид-19 у току 2019/2020. Владе широм света су признале да је укупан број смртних случајева од Ковид-19 намерно манипулисан и у огромној сразмери предимензиониран. Сезона грипа у Америци тече од октобра до маја, а статистике се односе на тај период. Међутим, укупан број смртних случајева од Ковид-19 почео је 2019. г. а изгледа да се наставља а да му се не види крај. То значи да изгледа да је сада немогуће упоредити Ковид-19 смртне случајеве са смртним случајевима од обичног грипа.
 6. Тест за коронавирус који је јако добио на публицитету је бескористан, јер продукује више лажних позитивних случајева него стварне позитивне случајеве. Тест „покупи“ делиће вируса који су заостали од претходних инфекција. Тест је међутим, кориштен да се нађе оправдање за lockdown и остале рестрикције.
 7. У Уједињеном Краљевству, стопа смртности од Ковид-19 опада месецима. Тренутно Ковид-19 усмрти само делић броја који умиру од грипа. Ниједно здраво дете није преминуло од Ковид-19 у УК.
 8. Старији пацијенти су избачени из болница и стављени у домове за бригу о старима и болеснима. Здравствена нега је ускраћена; особље је побегло са својих радних места у неким домовима за старе и болесне; посете њихових рођака и пријатеља су биле забрањене; а многи стари људи „везани за кревет“ и овисни о помоћи других умрли су од глади и зато сто им је ускраћена здравствена нега.
  Управо то исто се десило широм света а десетине хиљада старих људи умрли су сами, а било би праведно претпоставити да су умрли у боловима и огромним здравственим тегобама.
 9. Многи који су промовисали Ковид-19 превару су јавно изјавили да је свет пренасељен и да глобална популација треба да буде смањена за 90 %
 10. Ношење маске, социјална дистанца и lockdown су технике за мучење коју фаворизује војска. Ове технике су уведене да би се покориле популације широм света.
 11. Државе су отворено ангажовале експерте за психолошке војне ратне стратегије да би ужаснули и завели популацију техникама испирања мозга.
 12. Докази показују да ношење маске може да науди више него што чини добро. Два дечака су преминула у Кини док су трчали с маском на лицу. Маске ограничавају дисање и изазивају психолошке проблеме, нарочито мањој деци.
  Нема научних доказа који доказују да ношење маски спречава ширење респираторних инфекција. Постоје научни докази који показују да маске наносе штету. Постоје чак докази да ни хирурзи ни зубари не носе маске да би спречили заразу.
 13. Сваке године, има процењених милијарду случајева грипа широм света. Када би медији извештавали о сваком случају грипа били бисмо препаднути од грипа.
 14. Већина медицинских стручњака се сада слаже да је ризик од смрти од Ковид-19 готово истоветан ризику од смрти од грипа. Али далеко више људи се зарази од грипа него што се заразило од Ковид-19.
 15. Неколико милијардера, укључујући и Бил Геjтса, изгледа да стоји иза ове преваре. Током првих шест месеци Корона преваре, најбогатији светски милијардери су драстично увећали своје већ постојеће богатство
 16. Светска Здравствена Организација је константно мењала савете без вaљaнoг разлога. Главни финансијер Светскe Здравственe Организацијe (WHO прим. прев.) је Фондација Била и Мелинде Геjтс.
 17. СЗО (WHO прим. прев.) признаје да је полио вакцина коју финансијски подржава СЗО и Геjтс сада главни узрок за полиа у Африци. Многе велике фармацеутске компаније које производе вакцине за Ковид-19 (попут ГСК и Астра Зенека) су константно биле судски кажњаване због прикривања доказа о својим производима или због привредне преваре. Главни директор за науку у УК, Сир Патрик Валијанс (Sir Patrick Valliance прим. прев.) је претходно био искусни стручњак запослен у ГлаксоСмитКлајн (GlaxoSmithKline).
 18. Упала плућа је усмртила 56 милиона људи 2017. гoд. Готово трећина свих жртава су били деца млађа од пет година. У поређењу са тим, Ковид-19 није главна опасност по њихово здравље.
 19. Про-ваксери (pro vaxxers прим. прев.) често тврде да су вакцине безбедне и ефективне. Али вакцине су повучене, јер су баш неефективне. А у последњих неколико година, УК влада је морала да исплати толико много новца родитељима чија деца су оштећена неким вакцинама, јер постоји фиксни износ од £120.000 по сваком детету коме је нането озбиљно здравствено оштећење. У САД, Влада је исплатила преко 4 милијарде долара одштете због последица проузрокованих вакцинама. Међутим, ако вакцина Ковид-19 изазове озбиљне нежељене ефекте, нико неће моћи да тужи произвођача или њихову владу. Као одговор на захтев од стране Бил Геjтса, фармацеутским компанијама ће бити одобрен законски имунитет. Вакцине обично треба да буду тестиране у току неколико година. Уколико се Ковид-19 вакцина произведе за мање од десет година, неће бити дугорочног тестирања у том периоду. Уколико Ковид-19 вакцину прими седам милијарди људи (како је и планирано), велике су шансе да ће на хиљаде претходно здравих људи умрети или ће бити доживотно обогаљени. Али њима ће бити ускраћено обештећење. Државе и индустрија про-ваксера одбијају да дискутују проблематику вакцинације у јавности.

Све наведено на овој листи је прецизно и може се проверити. Опасност од Ковид-19 је намерно предимензионирана да би се увела једна светска влада, једна светска религија, друштво без употребе готовинског новца (cashless society прим. прев), обавезна вакцинација (рестрикције ће бити уведене за оне који одбијају да буду вакцинисани), здравствени пасоши, и лични рејтинг кредибилитета појединца у друштву (а social credit прим. прев.), сличан оном који се користи у Кини. План је део Агенде 21 – Новог Светског Поретка (Agenda 21, the NWO прим. прев.) и глобалног ресетовања (the Global Reset прим. прев.) који су смислиле Уједињене Нације и Светски економски Форум.

Извор: www.vernoncoleman.com.

превод са енглеског anglo.world.translations@gmail.com