Саопштење поводом терористичких напада у Европи

You are currently viewing Саопштење поводом терористичких напада у Европи

САОПШТЕЊЕ

Након низа терористичких напада у Бечу током вечери (званично се наводи да су се десили напади симултано на 6 локација), са седморо мртвих и петнаест тешко повређених (по последњим подацима), може се закључити да се ради о добро осмишљеним и организованим војничким акцијама и припремљеном логистиком.

Посматрајући са опертивног становишта, ради се о вишевекторском терористичком нападу тј. класичној војној акцији у урбаној средини која је могла бити само осмишљена од стране бивших или активних војних лица са познавањем тактика ратовања.

Уназад пар дана, сведоци смо да су слични терористички напади десили и у Француској који су такође били јако добро припремљени и вођени невидљивом руком. Мора се нагласити да се ради о државама са јако озбиљним безбедносним апаратима које нису биле способне да се суоче са радикалним екстремизмом и тероризмом или су биле заузете завртањем руку по метроима и репресијом над својим грађанима у погледу Корона мера.

Актуелно у Србији се званично налази око 10.000 миграната (незванично око 10 пута више), где смо сведоци да свакодневно чине све више кривичних дела у виду разбојништва и разбојништва са елементима насиља.

У медијском спину у „мејнстрим“ наративу, како медија под контролом власти, тако и медија у власништву „опозиције“, наратив иде у осуди и прогону свих оних који покушавају да се супротставе мигрантском насиљу и заштити нашег становништва кроз грађанске патроле и њихово враћање у кампове без примене било какве силе.

Такве групе се анатемишу, медијски сатанизују уз притисак на Тужилаштво да се забрани њихов рад и захтев да се процесуирају. О мигрантском насиљу ни реч! Питамо државне органе да ли се овде ради о организованим нападима те популације и чињењима кривичних дела да би се видела реакција јавности, полиције и Тужилаштва у циљу припремања даљих акција?

Да ли ће лист „Данас“ и слични медији даље одсецање глава називати инцидентом, док патроле Покрета Левијатан који упућују на повратак миграната у кампове без примене насиља називати фашизмом и захтевати њихово процесуирање? Да ли истина да се официри ИСИЛ-а налазе на широј територији Београда? Да ли ће Београд постати Беч?

Покрет Живим за Србију