Непоштовалац короне

You are currently viewing Непоштовалац   короне

Приметих ово развлачење водитеља Дарка Митровића због ставова о корона пандемији и вакцини. Наравно да сам на његовој страни и на страни слободе говора, која је постала најубојитије оружје у трећем светском рату који живимо.

Но, ипак бих поделила са вама нека запажања.

  1. Дарка је напала добро позната логорскочуварска екипа из Блица. Мене су нападали у континуитету годинама неколико десетина пута.
  2. Дарко је своје ставове износио преко гледане „опозиционе телевизије“ и пред милионе гледалаца, а ја пред катакомбну екипу јутјуба и фејсбука.
  3. Дарко је новинар и, иако има права, као и свако други, да има став према неком друштвеном питању, мени је, као лекару, то било стално оспоравано и забрањивано.
  4. Дарка је бранила и телевизија на којој ради и Ђиласов Директно, док су мој прогон сви прећуткивали, никада ми не дозволивши ни реч да кажем у (само)одбрану.
  5. Сви они који Дарка сада бране, бескомпромисни су у ставу да сам ја „антиваксерка“ због које нам се враћају заразне болести, а његова телевизија почесто врши сатанизацију мог дела и на друге теме.

Закључак је да смо острашћени, недоследни, пуни предрасуда, лицемерни и прорачунати. Подршка се даје истини, а не човеку и ја је сада дајем Дарку уз захвалност што је мој отац, гледајући његове емисије, рекао – „изгледа си била у праву“.

Др Јована Стојковић