Уједињене боје лицемерја / United Colors of Hypocrisy

You are currently viewing Уједињене боје лицемерја / United Colors of Hypocrisy

Оно што се већ годинама зна и што се већ годинама релативно успешно скрива од јавности, због тренутне пЛандемије, чији је један од циљева очигледно и успостављање система по ком ће владе држава моћи у сваком тренутку да вас вакцинишу о чега год да Светска здравствена организација каже да је то неопходно, ова је истина ипак доспела и на мејнстрим медије – вакцине садрже ћелије абортираних беба! Овај језив податак многи ни поред отвореног признања не желе да прихвате и то доживљавају ваљда као некакво претеривање, „теорију завере“ или некакву метафору а не као комадање нерођене деце и убацивање њихових ћелија у свој организам „ради заштите“ од „невидљивог непријатеља“. Секуларни и антитеистички свет одавно је навикао да је убијање нерођених беба нормална, пожељна и препоручљива пракса, да је то људско „право“ које је као такво неотуђиво. Овај секуларни, антитеистички свет одавно не сматра да људска права имају и нерођена деца иако су управо она та која су најнезаштићенија људска бића на нашој планети. С једне стране, тако, држава, у пожељном материјалистичком кључу, том нерођеном детету даје право да наследи имовину оца (или неког рођака, било по закону, било по тестаменту) који је умро пре него се дете родило, али с друге стране то нерођено дете нема од државе гарантовано право на свој живот. Због тога вам силне невладине организације за заштиту деце, центри за социјални рад, разни заштитници права, полова, родова, рода и зечева у купусу, те слични професионални заштитници деце, ниште неће рећи против овог људског права на убијање нерођених беба. Ако је тако, зашто би нешто рекли против њиховог комадања и дистрибуције њихових ћелија у све људе на свету, или барем у оне који немају ништа против тога. Исто тако, нисам наишао да су се веганска или вегетаријанска удружења организовано јавила да протестују против ове „медицинске праксе“ комадања нерођене деце у вакцинашке сврхе, јер можда се веганство и вегетаријанство односи само на забрану конзумирања животиња, а не на конзумирање људи? Но, на конзумирање животиња и људи вратићемо се још касније. Дакле, оставимо по страни секуларни и антитеистички свет и погледајмо шта нам кажу верски лидери око вакцинисања ћелијама раскомаданих нерођених беба.

Ватикан је благословио овакве вакцине, што и није никакво чудо посматрајући како и шта Ватикан ради вековима, да не кажемо од свог постанка. Но, занимљива је формулација којом они правдају ово људождерство и злочин. У духу (скоро) најбољег празнословља и софизма, Ватикан наводи да је дозвољено и морално оправдано користити ову вакцину услед „различитих степена одговорности за сарадњу у злу“. Другим речима, стварно зло је убијати нерођену децу, али кад су већ убијена зашто се не окористити о њихову смрт. Јасно је да Ватикан заборавља да ће и тела преминулих, убијених и абортираних да васкрсавају на дан Суда, јер зашто би Ватикан на то и помишљао када размишља (да их чак схватимо озбиљно, мада је то тешко) само о „спасавању голог живота“. О телу које васкрсава, а посебно о души која ће на себи да носи жиг чина искоришћавања комадања нерођених беба тешко да је Ватикану уопште стало. С друге стане, различитим исламским верским и медицинским стручњацима не сметају абортиране бебе у вакцинама, њима сметају свињске ћелије у вакцинама, па се свађају међусобно да ли да користе и вакцине које садрже свињске ћелије или само оне на којима не пише да их садрже. Другим речима, свиње можда не могу, нерођена деца могу и такве су вакцине „халал“ што би муслимани рекли. И јеврејски су верски лидери сличног становишта, те нису спорне абортиране раскомадане бебе већ раскомадане свиње. Они, пак, слично Ватикану (какве ли случајности) имају и „научно“ објашњење због чега су ипак ове „свињске“ вакцине дозвољене, јер (пазите ово): „Према јеврејском закону забрањено је да се користи и једе свињско месо. Али, ако се оно „убризгава“ у тело шприцем, значи, не уноси се преко уста, тада нема забране.“ Ово је објашњење, сигуран сам, задивило и ватиканске мудраце показавши им још једном да су уз сав свој труд још увек мала деца за ову оригиналну фарисејску господу празнословце. Но, да закључимо, све што уносите преко шприца за јеврејске верске лидере је дозвољено, да не кажемо „кошер“. О томе шта се све може унети преко шприца неком другом приликом.

А како стоји ствар са представницима наших мудраца – Грци, Руси су без дилеме за вакцину, српске се владике и нису изјашњавале о раскомаданим абортираним бебама, нити о ћелијама свиња, и вероватно им је било најлакше да све прећуте. Можда ни не знају за ово за шта знају сви преостали верски лидери у свету. Ни то не би било изненађење јер почивши патријарх је био изненађен када је сазнао да се при донирању органа, укључујући ту, разуме се, и само срце, ти органи ваде из живих људи, стога незнање општепознатих ствари не би било нешто ново у искуству наших владика. Оно што смо неспорно сазнали, а о чему сам већ писао опширније, тренутни чувар Трона наше Цркве до избора новог патријарха, владика Хризостом, који је подржао вакцинацију, изјавио је да се вакцинисањем не крши пост. Било би, након свега реченог, непотребно даље анализовати ову безумну изјаву и ово безумно довођење у везу поста (као припреме за Причешће, за највећу Свете Тајне) и убиства најневинијих у нашој врсти, врсти која је створена по Лику Божјем. У сваком случају, пред собом данас видимо истински екуменизам и шта он у ствари значи, видимо фарисеје свих боја уједињених за свињске и за ћелије абортираних беба.

Да нам Бог, ако може, опрости свима ово безумље.

Предраг Јакшић