Проф. др Џуди Мајковиц и проф. др Дејвид Мартин: Вакцина против COVID-19 није вакцина

You are currently viewing Проф. др Џуди Мајковиц и проф. др Дејвид Мартин: Вакцина против COVID-19 није вакцина

Амерички научник, истраживач и молекуларни биолог, проф. др Џуди А. Мајковиц, која је децембра 2018. године открила смртоносни ретровирус (XMRV) – вирус ксенотропне мишје леукемије, који може да доведе до настанка сиде, у интервјуу са проф. др Дејвидом Мартином са Универзитета у Вирџинији, открива да хемијска супстанца коју “Модерна” и “Фајзер” предстсвљају вакцином, у ствари није вакцина.

“Да видимо да ли су ствари овде јасне…Ово није вакцина. Они за ово користе термин “вакцина”, да би прикрили то под изговором изузетака у јавном здрављу. Ово није вакцина.

Ово је молекул mRNA који се, “упакован у дебелу опну”, испоручује у ћелију. То је медицински уређај направљен да стимулише људску ћелију да постане произвођач патогена. То није вакцина. Вакцине су заправо законски дефинисан појам према закону о јавном здрављу; оне су законски дефинисан појам према стандардима CDC-а и FDA-а.

А када се ради о вакцини, вакцина мора да стимулише посебно имунитет особе која је прима, а такође мора да поремети тај пренос. А овде то није случај.

Они (“Модерна” и “Фајзер”) су потпуно јасно рекли да ланац молекула mRNA који улази у ћелију не сме да заустави пренос, и да тако долази до лечења. Али да се о њему разговарало као о лечењу, то се не би свидело здравственим властима, јер би тада људи питали: „Које још методе лечења постоје?“

Употреба израза “вакцина” несавесна је са аспекта законског дефинисања и разлог је за отварање дискурса. “Модерна” је покренута као компанија за хемиотерапију за рак, а не као произвођач вакцина за SARS-CoV-2. Ако бисмо рекли да ћемо људима дати профилактичку хемиотерапију због карцинома који још немају, смејали би нам се, јер је то глупа идеја. Управо о томе се ради. Ово је механички уређај у облику врло малог технолошког пакета који се убацује у људски организам, да би активирао ћелију да постане место производње патогена. И одбијам да у било каквим разговорима ово сматрам питањем вакцине. Једини разлог зашто се тај термин користи је да би се злоупотребио случај Џејкобсона из 1905. године, који је погрешно представљен од када је написан. И, да смо били искрени, ми бисмо га заправо назвали онаквим какав он јесте: то је уређај за хемијске патогене који је у ствари намењен покретању акције стварања хемијског патогена у ћелији. То је медицински уређај, а не лек, јер испуњава CDRH дефиницију уређаја. То није живи систем, то није биолошки систем, то је физичка технологија – само што је величине молекуларног паковања. Дакле, морамо заиста да будемо јасни и да пазимо да не паднемо на њихову игру. Јер њихова игра је у томе да, ако о томе говоримо као о вакцини, онда ћемо започети разговор о вакцинама, али то, према њиховом сопственом признању, није вакцина. Као резултат тога, свима који ово слушају мора бити јасно да нећемо пасти на ову неуспелу дефиницију баш као што нећемо пасти ни на њихову индустријску хемијску дефиницију здравља. Обе су функционално погрешне и имплицитно крше правну конструкцију која се користи. Изнервирам се кад чујем активисте и адвокате како кажу: „Ми ћемо се борити против вакцине“. Ако то назовете вакцином, већ сте изгубили битку. То није вакцина. Направљено је да бисте се разболели.

80% људи који су наводно изложени наводном вирусу SARS-CoV-2 уопште нема никакве симптоме. Они су асимптоматски носачи тог вируса. 80% људи којима се овај медицински уређај убризгава, доживи клинички нежељено дејство. Убризгавају Вам хемијску супстанцу да би изазвала болест, а не да би изазвала имунолошко-преносни одговор. Другим речима, ништа Вас у вези са овим неће спречити да било шта пренесете. Овде се ради о томе да се разболите и да ваше ћелије буду оно што Вас је разболело. Када је финансијер дистрибуције информација индустрија која врши ту дистрибуцију, губимо. Јер једини наратив је онај који ће надокнадити људи који финансирају. То важи за наше политичаре… и наше медије – плаћено је – ако пратите новац, схватите да на било којој мрежи нема неконфликтног гласа.”

Проф. др Дејвид Мартин

„То је синтетички патоген. Они су буквално убризгали овај патогени део вируса у сваку ћелију човековог тела. Он заправо може директно изазвати мултиплу склерозу, Лу Геригову болест, Алцхајмерову болест, зато што је то израз те патогене опне. Може изазвати убрзани рак. То је израз тог дела вируса и тај симптом је познат већ деценијама. Убризгали сте болест буквално“.

Проф. др Џуди А. Мајковиц