Силовање традиционалне Србије

You are currently viewing Силовање традиционалне Србије

Пре три године, пре првог Сверодитељског протеста, упозоравала сам на ово што нам се дешава три године касније – захтев да се уведе обавезно „сексуално образовање“ у школе, тобож због случаја у школи глуме https://fbreporter.org/2017/05/13/u-susret-sveroditeljskom-protestu/. У исто време, силовану девојчицу са Аде Хује нико не помиње, јер није део “пројекта”.

Како смо пре четири године прозрели њихове намере, организован је успешан светодитељски протест, после којег је Шарчевић одустао од ове „егзибиције“, али империја није пропустила да узврати ударац. Преко свог експонента, Зорана Кесића, родитељска иницијатива је исмејана и представљена као „примитивизам“ који се бори „против мастурбације“ https://fbreporter.org/2017/05/21/mentalna-onanija-zorana-kesica/.

Овај пут су се мало боље спремили, пустили емотивно шаржирану причу са познатим виновницима и методом медијског роја и какофоније спречили да било ко укаже шта се ваља иза брда. Људи су подлегли аутоцензури да не би били проглашени за „подржаваоце силоватеља“, а њихов сценарио укључивао је само „реакције“ либералног нво сектора које су резултирале предлогом за увођење оспораваних „пакета“ https://zelenaucionica.com/seksualno-obrazovanje-da-postane-obavezni-deo-nastavnog-programa/?fbclid=IwAR31mJy8T8XoNDAQwiJuXvJ-UD8m2wfEtx_cvQo9XcOuanx4wcwsbJ2cV_0

Сада ће кренути са причом како је свако ко се овоме противи „сексуални злостављач деце“, а родитељи који не буду желели да пусте децу на такву „наставу“, биће сумњиви, ако не злостављачи, оно бар занемаривачи, док ће држава, која ће кроз ову „филмску“ причу сигурно прогурати и Закон о правима детета, моћи да „интервенише“ и спаси дете из „породице која је најопасније место“, како рекоше у приручницима које су наменили деци. http://www.nspm.rs/hronika/slobodan-antonic-postizborna-lgbt-inkluzija.html?alphabet=c

Епилог свега биће комплетна криминализација родитеља који су унапред криви и сумњиви, баш као што је Законом о спречавању насиља у породици то постао мушкарац. Ко не жели да вакцинише дете, ко не жели да му дете похађа обуку о аналном сексу, ко га традиционално васпитава, биће детектован у дигиталном систему великог брата (Брнабе) и држава ће имати права да његово дете „спаси“, а, зашто да не, и да неком симпатичном геј пару.

Време је да родитељи обнове градиво.

Др Јована Стојковић