Политичко-педагошка позадина случаја Mика

You are currently viewing Политичко-педагошка позадина случаја Mика

Недавно је Маринка Тепић, позната Новосадска леволибералка, дала изјаву која баца светло на политичко-педагошку позадину случаја Мика. Она је предложила да се ученицима у основној школи, па чак и деци у предшколским установама – у вртићима или забавиштима – предаје о „сексуалном злостављању“. По њој, тако ће деца моћи да препознају „сексуално злостављање“. Човек би на прву лопту могао помислити како је то јако паметно и хумано. Али није ни једно, ни друго. То је лудо и наопако.

Прво. Ниједној особи – па ни деци – не треба објашњавати шта је сексуално залостављање. То се осети чулима. Негативна реакција је инстинктивна. Бол и мука се осећају и без школе.

Друго. Када се буде деци – тј. особама пре пубертета – говорило о сексу, она ће само непотребно, тј. прерано постати свесна сексуалности. То није у складу са њиховим психичким и физичким потребама. Ако буду изложена тој врсти „образовања“, она ће само постати заинтересована за секс, а то ће се моћи лако злоупотребити. Програм ће бити контрапродуктиван. Управо ће води ка правој педофилији.

Дакле, борци против „сексуалног злостављања деце“ заправо су за сексуално злостављање деце. Борци против педофилије заправо су пeдофили. Појава има свој светски преседан. Један од највећих бораца за „дечија права“ – Питер Њуел – осуђен је за педофилију. Силовао је дечака. Дакле, они који наводно штите децу од „сексуалног злостављања“ заправо их сексуализују – претварају у сексуална бића – и тако увлаче у мрежу истинских педофила.

Оставите децу да буду деца. Не причајте им о сексу. Нису она за то зрела. Оставите их нека уживају у безбрижном детињству. Нека се радују игри. Нека се уче знању адекватном њиховој доби. Нека се уче правим вредностима – другарству према другој деци и поштовању одраслих. Не треба деца да буду изложена нечему што не приличи њиховој доби. Деца ће бити најбоље васпитана и најбоље заштићена, ако буду васпитана у духу љубави према родитељима, васпитачима и наставницима. А све те људскоправашке НВО раде на деградирању њиховог ауторитета. Због њих и имамо сав овај хаос у школама и уопште друштву. Све су то сатанистички преваранти. Спасите децу од „заштитника дечијих права“.

Владислав Ђорђевић,
историчар и публициста