О Е-картонима

You are currently viewing О Е-картонима

И више него опасан план. То би значило да ће лекарима али и целом систему бити увек на располагању подаци код ког приватног лекара сте ишли и у којој приватној клиници се лечите. Ако држава не покрива трошкове лечења у приватним клиникама, зашто би власт да има контролу над нама и нашим здравственим стањем? Чему служи тај систем? Служи ради потпуне контроле људи и деце и њихових родитеља. Служи и ради покретања разних поступака против појединаца који се нису подвргли рецимо превентивним здравственим мерама. На пример, нисте примили вакцину-нећете моћи да идете ни код лекара, па макар он радио приватну праксу.

Ако је систем повезан лако ће се знати ко је „слушао струку“, а ко није. Санкција је широк појам, као што су родитељи санкционисани за добијање дечијег и родитељског додатка ако нису вакцинисали децу, исто тако ће и одрасли да осете дражи дрскости ове квазидемократије.

Адвокат Милина Дорић,
заменик председника Покрета Живим за Србију

https://www.021.rs/story/Info/Srbija/265220/U-planu-uvodjenje-eKartona-sta-to-znaci-za-pacijente.html?fbclid=IwAR0NsIpmjmAeENdY3LV05b55PZNbGNz94eU3J8x3htFkPApSXnVV53iellM