Вакцинација – Михалковљев танкер

You are currently viewing Вакцинација – Михалковљев танкер

Пише: Светислав Пушоњић

Док са тугом и зебњом у срцу посматрам мој јадни, дезоријентисани и излуђени народ с каквим ентузијазмом хрли у редове за вакцинацију, хитајући вуцима у чељуст (од истих вукова увелико навикнут да дише сопствени угљен-диоксид под маскама обманут да тиме „штити“ своје и туђе здравље) у памет ми долазе завршне сцене филма „Сунчаница“ Никите Михалкова, у којима руски царски официри, поражени и заробљени од комуниста на Криму, с песмом на уснама улазе у танкер за који им је речено да их вози у емиграцију, односно у „спас и слободу“ (или „повратак у нормалу“ како би се то данас рекло). Еуфорични и раздрагани после дуге неизвесности у заробљеништву (јер им глава ипак остаје на раменима а њихова судбина добија какву-такву извесност), захвални су победницима што иако идеолошки непријатељи ипак поштују фер-плеј спрам поражених.

Танкер међутим бива извезен на пучину и потопљен на дно мора, са све живим људством у њему. А читавом операцијом руководи револуционарка Розалија Залкинд (сународница Предрага Кона), позната по масовним егзекуцијама на Криму у којима је живот изгубило осам милиона руских грађана и заробљених војника и официра (што пише и у завршном кадру Михалковљевог филма).

Нису могли појмити белогардејци да не знају ни за какав фер-плеј творци и следбеници „научног социјализма“, они који човека не сматрају за Божије створење са душом и достојанством, већ за прости збир биохемијских процеса, продукт еволуције и космичке случајности, дакле живуљку у рангу са мувом или комарцем која се може елиминисати као шкарт ако тако покаже нека идеолошка или научна статистика. Као што исто сматрају и њихови данашњи настављачи у виду „филантропа“, глобалиста, трансхуманиста и других који су се заиграли богова, те и планету и данашњу Србију претварају у исти овај Михалковљев танкер, приправан за потапање на дно у сврху „депопулације“, чим се напуни „одговорних“, „образованих“ и других веселника пуних вере у „струку“, „науку“ и „прогрес“.