Ко се боји Јоване Стојковић?

You are currently viewing Ко се боји Јоване Стојковић?

Хаос и неред. У две речи је одговор и свакако у ономе коме су објаснили да се најбоље управља кризама, хаосом и нередом. Ми смо Срби, на нашу несрећу, платили оног Алистера и шефа му Тонија да овог нашег подуче владању. Овај курс је он савладао са највећом оценом, некритички га применио и својствено нама, унапредио.

Влада како хоће и ради шта хоће, дневно производећи „теме“, око којих се окупљају „мислиоци“, наравно њему по вољи. Ми ћемо гледати и пажљиво слушати, бити верни, редовно плаћати већ неиздрживе намете и своје драгоцено слободно време, кога немамо ми одавно поробљени, ћемо посветити међусобним расправама о наметнутом бесмисленом.

Истина је чудо. Она је јача од хаоса.

Јована Стојковић би говорила истину, зато јој гостовања на медијима са националном фреквенцијом отказују у последњем тренутку, или је ни не зову, а о њој говоре и пишу све најгоре. Они, који би у правој држави Србији могли да досегну висине продавца лубеница. Нема тог нереда који може да заглуши и затрпа истину о отимању наше деце, о угрожавању наше слободе, о расулу наше државе.

И још нешто. Истина ослобађа. Ослобођени људи не требају хаосу.

Јована Стојковић говори језиком огромне већине нас. Она је будућност, зато је се плаше.

ИНФО СЛУЖБА
Покрет Живим за Србију