НАСИЉЕ НАД ЗДРАВИМ РАЗУМОМ

You are currently viewing НАСИЉЕ НАД ЗДРАВИМ РАЗУМОМ

Ко вас је слагао да једног дана педофилима неће признати њихова „људска и мањинска права“?

Тражиће и они прво легализацију својих потреба, а ако им не буде то дато, рећи ће да су дискриминисани, тражиће прво само да шетају а плаћени лекари ће већ некако из уџбеника преправити чињеницу да је то болест, те сходно томе сматраће се да је то сасвим нормално и прихватљиво и да наш ум мора педофиле схватити и прихватити.

Јер они само желе да воле на свој начин и они само желе да испоље своје опредељење, сутра на улици а прекосутра пред матичарима.

Вероватно осуђујете ово што пишем и што уопште педофиле доводим у тему, верујте да је исто такво згражавање постојало пре 20-30 година на тему геј заједница и геј бракова, али ево 2021. године управо се захуктава доношење закона који ће на мала врата омогућити брак између лица истог пола а након тога и усвајање деце и све по реду.

То наметање великих промена а на основу мањинских група, доводи у питање природна права и здрав разум. Да ли знате који су аргументи иностраних политичких заговорника за спуштање границе инкриминације педофилије са 18 на 16 па са 16 на 14 па са 14 на 12 година?

Аргументи су крајње језиви,… кажу то је само нежност и изјава љубави према деци која је само проширена сексуалношћу.

Оооо да! Како је кренуло врло брзо ћемо писати и о томе, мада плашим се да ће пре тога педофиле на мала врата потурити у наш правни систем и чик пробај да им оспораваш њихова права, бићете проглашени за дискриминатором а ко зна можда ћете и казну платити а можда ћете и бити затварани због тога.

И не, нисам отишла предалеко, они помно прате сва дешавања и само чекају погодан тренутак да у Парламент баце свој предлог закона, јер и они хоће само да шетају (за почетак), и они само желе да децу воле а то што је то болест, лако ће зликовци избрисати из уџбеника психијатрије и увести у лекције њихове потребе и права у одељку „сексуална опредељеност“.

Превише болести за тако мали свет. Не верујете ми? Ни ја не желим у то да верујем.

Адвокат Милина Дорић,
заменик председника ПОКРЕТА ЖИВИМ ЗА СРБИЈУ