Љубав на први клик

You are currently viewing Љубав на први клик

„Љубав на први поглед.“ Не знамо ко је и када саставио ову фразу око које се увек водила дебата да ли је могућа или није. Како год било увек је значила сусрет очи у очи.

Сведоци смо да у доба најбржих комуникација у историји човечанства долази наjтеже до остваривања емотивних веза а затим и бракова.

До упознавања преко друштвених мрежа смо се навикли, још увек у могућности да се сретнемо очи у очи.

Пракса је показала да и савремена технологија може бити од помоћи по том питању, шта год ко мислио. Међутим у овако тешкој ситуацији по нашу омладину која је од рођења затрована разним медиjским кичом и шундом, која лакше склапа познанства на слепо него очи у очи, и то мало прилике која им је остала сад им је ускраћена.

Затварањем места где се скупља и упознаје будућност наше земље а њиховим учесницима се прети уколико се појаве да ће ићи на принудни рад је више од Хитлеровог фашизма.

За време његове владавине бар су преко дана радили локали у Београду.

Да ли ће нам будућност донети неку нову обавезу као родитељима. Да ли ћемо морати да деци уговарамо бракове јер сами неће бити способни.

Светска глобалистичка банда је на врхунцу испуњења својих болесних планова о смањењу човечанства на „златну милијарду“ , како је називају. Борба нас родитеља је једини излаз и ове дубиозе.

Утеха нам не сме бити да је тамо негде још горе. Ово је наша земља и наша деца коју смо дужни да бранимо.

Како радили тако нам Бог помого. Амин!

Милан Пејовић,
Председник одбора за породичну политику