Саопштење СМАНУ

You are currently viewing Саопштење СМАНУ

Поводом кућног претреса по налогу Тужилаштва и позива за организовани криминал др Јовани Стојковић, Српска међународна академија науке и уметност из Париза издаје следеће

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

С огорчењем пратимо суноврат садашње власти у Србији у давне године фашизма, док у стану докторке Јоване Стојковић, послушна полиција Републике Србије, контролише сваки њен покрет да би, по доласку њеног адвоката и једног сведока, претресли стан и да би је потом спровели у полицијску станицу на саслушање и могућ притвор. „Грех“ др Јоване Стојковић састоји у томе што се, слободом своје стручне мисли лекара и говором слободног грађанина, супротставља принудној вакцинацији коју спроводе глобалисти преко својих локалних властодржаца, а за коју, познати светски стручњаци кажу да је: „смртоноснија од корона вируса“.

Изгледа, да слична полицијска принуда вакцинисања очекује и многе Србе у отаџбини који се одупиру и не верују лажима и завери глобалиста.

Такав исход чека и све нас из расејања који желе да посете своју породицу, пријатеље и отаџбину.

Поштовани и вољени земљаци, пријатељи, родбино и бивше комшије. Не предајте се насиљу властодржаца. Не подавајте се страху и стихији ћутања мислећи да ће вас властодршци мимоићи, мислећи да ће те у ћутњи остати не примећени. Не подавајте се, најзад, без отпора, убризгавању непознате течности у ваше тело за коју вам нико не гарантује „спас“, већ контролу над вама, лишавајући вас слободе коју сте до недавно имали. Није часно, ни пред вама самим, ни пред вашем нараштају, нити пред Свевишњим, ако у њего верујете, да им ту непроцењиву вредност, вредност слободе, олако уступите.

Зар дозволити да вас једна мањина, треба признати, добро организована мањина властодржаца, доводи на руб слепе послушности, да вас медијском пропагандом лишава здравог разума, моћи сопственог размишљања, слободе и права на живот каквог га ви желите.

Тачно, појединачно ви сте беспомоћни.

Позовите војску у помоћ, позовите полицију у помоћ, раднике, студенте, позовитре комшије у помоћ, нас у расејању. Сви смо ми напаћени Срби, али Срби очеви, мајке, деца, рођаци, пријатељи, комшије у чијим венама тече крв наших славних предака. Наша судбина је неодвојива једних од других.

Страх више нема право да борави у вашој и нашој свести. На вама је у отаџбини да на улици јединственим вапајем за правду и истини одаберете пут ка слободи. На нама је, у расејању, да објединимо сами себе и да вам прискочимо у тој намери, како би се заједничким напорима ослободили од глобалистичких послушника и окупације српских земаља. Данас. Не сутра.

Др. Сима С. Мраовић
Председник СМАНУ

Оригинални текст саопштења је овде