Лажне тврдње премијера – држава трачева

You are currently viewing Лажне тврдње премијера – држава трачева
Beograd, 14. avgusta 2019.- Drzava ima plan da za preduzeca koja su godinama bila na teretu budzeta, a neka su jos uvek, pronadje strateske pratnere, kao sto je to uradila u slucajevima RTB Bor, Zelezare Smederevo, PKB..., kaze premijerka Ana Brnabic (na slici) naglasava da drzava ima plan i za "Resavicu", cija bi cetiri rudnika po preporuci MMF-a trebalo zatvoriti. Rudari ne moraju da brinu, drzava ih nece ostaviti bez posla, porucuje premijerka u intervjuu za Tanjug. "Necemo zatvoriti nijedan rudnik sve dok za 3.500 radnika ovog preduzeca ne obezbedimo alternativno zaposlenje", kaze Brnabic. FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC/ nr

Др Јована Стојковић није примила вакцину против вируса КОВИД-19. Ни Тамара Брадић није примила вакцину против вируса КОВИД-19.

Покрет ЖИВИМ ЗА СРБИЈУ упутио је захтев за приступ информацијама од јавног значаја поводом неистинитих навода Ане Брнабић да је неко од приведених „антивакцинаша“ вакцинисан против вируса КОВИД -19.

Одакле Ани Брнабић тај податак? Како је дошла до њега? И ко је тај „антивакцинаш“ који је вакцинисан?

Пошто окупаторски медији и њихови послушници данима износе лажи како се докторка Јована вакцинисала послат је захтев на који мора да се достави одговор.

Такође о истом питању мораће и Министарство здравља да се изјасни а сходно регистру о лицима која су примила вакцину.

Свако ко буде износио неистину да је докторка Јована Стојковић примила вакцину биће тужен, то није претња то је њено право сходно Закону о облигационим односима.

До победе!

Адвокат Милина Дорић