Разум

You are currently viewing Разум

Јуче или прекјуче један паметан човек у програму даде отказ. Зато што су му напали разум. Он је у емисији, коју је уређивао преносио чињенице. Радио свој посао. Онда је менаџмент закључио да чињенице које је износио у програму нису њихове. Човек је покушао да разговара, звао шефове, авај. Велика господа не разговарају него се оглашавају саопштењем. Била је то кап која је прелила чашу.
Нема коме није јасно да је овај вирус, како би клинци рекли набуџен, фризиран. Вештачки. Такође, да је овај рат, биолошки рат, који су против човечанстава повели моћници и њихове слуге јесте и служи увођењу новог фашизма. На сцени су хапшења неистомишљеника, прогони, тортуре. На сцени је увођење фашистичке диктатуре. Свуда у свету па и код нас.

Чим на свеколикој сцени нема разума него сила царује јесте фашизам. Како другачије разумети да они који су одговорни за неопремљеност болница, за недостатак личне и хигијенске заштите, они који нису одрадили свој посао, они најављују увођење обавезне вакцинације. Опет, сви знају да са вакцинама нешто није у реду, лекари знају да су вакцинисани људи опасни и по невакцинисане и по људе који су прележали болест и по саме себе. То лекари знају. Зато што то знају, њих који се у међувремену нису заразили и њих који су прележали и створили имунитет, њих ће да вакцинишу. Лекаре и медицинско особље ће на силу да вакцинишу. Додуше још увек предлажу. И ту су сви сагласни и прво и другосрбијанци.

Наш премудри народ је одавно научио да кад се заљубљеници у западни део планете за нешто боре, бежи колико те ноге носе. Када ове шатро патриоте хоће да мењају устав и спроведу „мере“ на силу, народ се буни и протествује. Ми у покрету „Живим за Србију“ нисмо у стању да претпоставимо реакцију народа на овај неприродни блуд, жуто – розе – црну коалицију. Тај блуд је доказ да раде за истог шефа. Ту чињеницу је онај паметни човек са почетка приче схватио. Зато је и дао отказ.

ИНФО СЛУЖБА
Покрет Живим за Србију